Picture My Life #10: januari, februari en maart

Gepost op 13 april 2016 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

PML10

Hoe is het mogelijk dat ik 3 maanden lang geen PML heb geplaatst? Ik heb werkelijk geen idee, maar ik kan daardoor wel merken dat ik geen idee heb wanneer een maand is begonnen of geëindigd. Van verhuizen, nieuwe stage tot het opzetten van mijn eigen bedrijf, dat alles kwam langs in het eerste kwartaal van 2016. Kijk je mee?

jan2016

2016 luidde ik in met een heerlijke Franse wijn samen met een goede vriendin ergens in een boerderij in Groningen. Het jaar begon meteen al met een klapper toen op 2 januari de Harry Potter Bloggers Party was. Heerlijk om samen te zijn met deze booknerds die ik mijn vrienden mag noemen.

In het tweede weekend ging ik van Nieuwegein verhuizen naar Utrecht. De overgang van een studentenhuis en een hospita was erg gek, maar ook een soort van fijn om ergens nieuw te beginnen en het is heerlijk om in het centrum te wonen! Ik einde de maand januari met afscheid nemen van stage.

feb2016

Sinds 1 februari loop ik stage bij uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Op Valentijnsdag zat ik samen met Emmy in een café voordat we naar de boekpresentatie van Simon vs. de rest van de wereld gingen. Samen hadden we overleg over onze samenwerking en die dag werd onze werktitel de naam van onze samenwerking. Ook bedachten we een logo voor De Boek Pioniers. Deze maand eindigde met een boekpresentatie van het boek Hof van Doorns en Rozen.

maa2016

Maart was een rommelige maand. Heel veel studeren en veel weekenden bleef ik daarom ook in mijn kamer om van alles voor te bereiden voor school, maar ook voor De Boek Pioniers (heb ik al gezegd dat ik het fijn vind dat ik het eindelijk hardop kan zeggen?). Daarnaast voelde ik mij in die maand totaal niet fit en kreeg ik vervolgens ook de griep. Halverwege de maand kwamen mijn ouders op bezoek. Mijn moeder bracht de boeken die binnengekomen waren en die super schattige beeldjes. Mijn kamer fleurde op met de narcissen die ik van mijn opa en oma heb gekregen (meegenomen door mijn ouders die toen langs waren geweest). Eind van deze maand stond volledig in het teken van nog meer studeren en De Boek Pioniers. Ik sliep daarom een weekend bij Emmy om alles op tijd af te krijgen voor de lancering.

Ik kan merken dat de maanden om vliegen! Het is nu alweer halverwege april. Ik heb het erg naar mijn zin op stage, school en ben onwijs trots op alles wat ik tot nu toe heb bereikt!

Hoe was voor jou de afgelopen 3 maanden?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.