Picture My Life #11: april, mei en juni

Gepost op 2 juli 2016 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

PML11_4

Studeren, studeren en nog meer studeren! Gelukkig deed ik ook nog leuke dingen, zoals boekpresentaties, YALFest, een vrijgezellenfeest, naar een trouwerij en een stedentrip Boedapest. Kijk je mee?

PML11_1

Op 3 april lanceerde De Boek Pioniers met het eerste filmpje. Nu 3 maanden later hebben we al een paar leuke samenwerkingen achter de rug en zijn we bezig met nog meer leuke projecten. Tussendoor ging ik naar een paar boekpresentaties van Dromen en Het tweede boek van Tess. In één weekend werkte ik als vrijwilliger voor de Nacht van de Filosofie, kwam ik ergens midden in de nacht thuis en dat terwijl ik de volgende ochtend school had. Die middag pakte ik mijn koffer in en vertrok naar het Noorden om naar een vriendin haar verjaardag te gaan. Voor nog geen 15 uur was ik daar. Voordat ik het wist ging ik samen met mijn moeder een gezamenlijke vriendin naar Utrecht om te winkelen. Ik was na dat weekend ka-pot… Op 22 april mocht ik bij de persconferentie aanwezig zijn van YALFest. Het weekend zelf werkte ik achter de schermen bij YALFest als stagiair bij Best of YA.

PML11_2

Op 30 mei had ik een vrijgezellenfeest van Emmy. Ik skipte het diner… Maar ik pakte mijn koffer in en vertrok naar het Noorden voor nog minder dan 14 uur, want ik ging naar Boedapest! Op 13 mei was de bruiloft van Emmy en Rob. Wat een bijzondere dag was het! Ik was daar als bruidsfotograaf en ik vond het fantastisch dat ik bij dit prachtige moment aanwezig mocht zijn. Ik ging in het weekend erna naar Emmy en Rob om de foto’s te geven en die middag naar het Filosofiecafé in Eindhoven. Volgens mij was ik daar de enige persoon onder de 50… Einde van de maand was ik opnieuw in het Noorden, omdat mijn moeder 25 jaar jubileum had van haar werk en dit keer was ik er langer dan 15 uur. Binnen 24 uur had ik het dorp al verlaten, want ik had de volgende dag school.

PML11_3

Begin juni ging ik naar Apeldoorn voor de boekenclub over de boeken van Tess. Voor heel wat tentamens werd er geleerd en ik ging voor een boekpresentatie van DIMILY aan boord van een rondvaartboot door de grachten van Amsterdam. Een week later was ik opnieuw in Amsterdam en mocht ik als stagiair aanwezig zijn bij de midzomerkinderboekenborrel. Ik einde de maand met tentamens en een meeting bij uitgeverij Blossom Books.

Hoe kan het nu alweer halverwege het jaar zijn? De tijd vliegt voorbij! Eerst nog een paar papers afronden en dan vieren dat ik voor even geen school heb. Stage gaat deze zomer wel door, maar aan het einde van de zomer ga ik naar Berlijn.

Liefs,

header31-860x280

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.