Picture My Life #3: vrienden, leuk nieuws en terug naar huis

Gepost op 16 augustus 2015 door Katja in persoonlijk / 2 Comments

PML

Na 2 maanden niet naar huis geweest te zijn was het afgelopen weekend zover!  Daarnaast stond mijn week bomvol leuke dingen na stage. Ik heb  mij dus niet hoeven te vervelen! Lees/kijk je mee?

IMG_20150809_131520

Vorige zondag vertrok ik naar Zwolle om  vriendinnetje Amanda weer te zien. Ik heb haar leren kennen tijdens het programma die ik deed in Engeland en sindsdien spreken we elkaar veel over de chat, maar niets is zo leuk om elkaar in het echt te zien. Dus na een half jaar elkaar niet gezien te hebben besloten we om af te spreken. Ik had een treinreis van een uur, maar met een leuk boek is dat totaal niet erg!

IMG_20150809_175553

Amanda en ik hadden een terrasje gepakt en een Radler, dat was heerlijk met het warme weer!

Maandag en dinsdag focuste ik mij volledig op stage, want er komen leuke titels aan in het najaar en ik kan niet wachten om iedereen erover te vertellen!

Screenshot_2015-08-12-09-28-39

Afgelopen woensdag verscheen mijn recensie van ‘Emmy & Olivier‘. Het voelt nog steeds ontzettend tof wanneer het vervolgens gedeeld wordt door de uitgeverij.

IMG_20150813_115829

Voor uitgeverij Callenbah heb ik een instagram account aangemaakt en promoten we de nieuwe Jennifer Brown! Ontzettend leuk boek!

IMG_20150813_210601

Op donderdag stuurde mijn moeder bovenstaande foto naar mij. Ik kon die aardbeien bijna ruiken in Nieuwegein. Hiervan heb ik lekker gesmuld dit weekend.

IMG_20150814_102251

Vrijdag was mijn vrije dag van stage en  vertrok ik met leesvoer (natuurlijk) naar het noorden. En wow, wat ben ik blij dat ik nu in het midden van het land woon.

IMG_20150815_171217

insta tekst

Gisteren was wel een hele bijzondere dag. Het is bizar hoe snel mijn blog groeit en ik wil iedereen nogmaals bedanken die mijn blog volgen, lezen en altijd trouw reageren. Het betekent heel veel voor mij!

insta profiel

Ook super tof is dat mijn instagram 200 volgers heeft gehaald! Ontzettend gaaf!

Hoe was jouw week?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Picture My Life #3: vrienden, leuk nieuws en terug naar huis

  1. Radleeeeer! Terrasjes en Radlers. Dat zijn de wat normalere combinaties, zeker? 😉

    Dat boek van Jennifer ziet er tof uit! Ik dacht dat ik haar helemaal niet kende, tot ik haar daarnet opzocht. De covers van haar andere boeken komen me toch wel bekend voor, maar spreken me totaal niet aan. Best maf, want het lettertype van ‘Wild Storm’ is exact hetzelfde. Toch doet dat hoofd van het meisje wonderen, want door dat wilde haar is het wat mysterieuzer en heb ik het gevoel dat de doelgroep wat hoger ligt dan de andere boeken. Of dat zo is, weet ik niet; ik heb nog niet gekeken waar ’t over gaat. Dat wil ik wel weten, namelijk. Althans, bij dat boek ‘Wild Storm’ dan. Tof dat jij het Instagram-account voor Jennifer hebt mogen maken, trouwens! =D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.