Pretty Little liars Fangirl Moment! [Spoiler Alert!]

Gepost op 13 april 2015 door Katja in tv-serie / 8 Comments

Wanneer je de laatste aflevering van Pretty Little liars nog niet hebt gezien, adviseer ik je om nu meteen van deze pagina af te gaan. Want ik ga het onder andere hebben over de laatste aflevering! 

Ik ben vanaf het begin een groot fan van Pretty Little Liars. Het duurde helaas even voordat de bekendheid van Amerika ook overwaaide naar Nederland. Een vroegere vriendin van mij koopt altijd een Amerikaans tijdschrift en zo kwam zij achter het bestaan van Pretty Little Liars. Nadat er nog maar een paar afleveringen ervan uit waren stuurde zij mij een link van deze serie. De eerste aflevering heb ik samen met haar gekeken en the rest is history.

Pretty little liars

Toegegeven dat ik niet altijd een grote PLL fan was. Op de helft van seizoen 4 begon het mij te vervelen. Ik was het zat en ik begon de show zelfs uitgemolken te vinden. Hoelang wisten ze A nog verborgen voor ons te houden? Daarnaast werd de serie te dramatisch in mijn ogen, alles begon opeens tegelijk te gebeuren. Ik heb vervolgens een jaartje niet meer omgekeken naar deze serie. En toen hoorde ik dat aan het einde van seizoen 5, A bekent gemaakt zou worden.

Ik ging door met kijken totdat er op de helft van seizoen 5 weer een break was. De show had inmiddels al wat minder dramatische vormen aangenomen en ik begon het weer leuk te vinden. Ik was blij dat één van mijn theorieën zelfs uitkwam! Opnieuw keek ik er een paar maand niet naar de serie om. Toen werd social media vol gegooid met dat A bekend was gemaakt. Ik liet alles uit mijn handen vallen om de laatste afleveringen die ik nog moest zien in een marathon achter elkaar aan te zien.

De laatste 2/3 afleveringen had ik een explosie van fangirl moment! Het was absoluut geweldig om deze afleveringen te zien. En dan wordt A ein-de-lijk onthuld…

Pll fun art

Charles wie? Are you kidding me?! Was mijn reactie toen de serie voor mijn ogen op zwart sprong als teken dat aflevering af was gelopen. Ja, we weten nu wie A is, maar weten wij ook echt wie A is? Dit was een echt frustratie moment. Helemaal toen ik bedacht dat de mensen achter PLL het weer geflikt hadden. Ze wisten mij opnieuw aan mijn computer scherm te plakken, om mij achter te laten met mijn kaak inmiddels liggend op de vloer.

De gedachten dat er nog 2 seizoenen van PLL aankomen doet mij al afvragen: ‘Maar hoe dan?’ Ik ben benieuwd met wat voor verhaallijnen ze nog meekomen. De meiden zijn nog niet uit handen van Charles, dus dat kan nog wat worden. Daarnaast hoop ik dat we ook te zien krijgen hoe A alles in actie heeft gezet. En niet te vergeten ben ik erg benieuwd naar het verleden van A. WANT IK WIL WETEN WIE A IS!!!!!! Volgens mij heeft geen enkele serie mijn leven zo erg weten te beïnvloeden als PLL. Ik zou graag willen dat het anders was…. Het geeft in ieder geval aan dat deze serie goed weet in te spelen op je gevoelens.

Wat vind jij van Pretty Little Liars? 

Liefs,

 header31-860x280

Tags: , , ,


8 responses to “Pretty Little liars Fangirl Moment! [Spoiler Alert!]

  1. Ik hoop heel erg dat in seizoen 6 alles wordt opgelost, dat er een einde aankomt en dat we in seizoen 7 gewoon nog even kunnen genieten van de meiden terwijl ze hun leven opbouwen. 🙂

  2. Ik ben het eens met jou :D. Ik heb een lange tijd gehad dat ik er niks meer aan vond en vond dat de serie gewoon moest eindigen. Uitgemolken inderdaad. Ik keek alleen nog maar omdat ik al zoveel tijd in de serie had gestopt en vond dat ik het recht had te weten hoe het zou eindigen :p. Toch begon ik op een gegeven moment achter te lopen. De dag voordat de aflevering uitgezonden zou worden waarin A bekend gemaakt zou worden heb ik ze nog even snel gebinged omdat ik toch wel benieuwd was waar ze nu weer mee op de proppen zouden komen. Weer een neppe A? Maar ik was ook positief verrast over die laatste afleveringen en ben nu wel erg benieuwd naar wie die Charles is! Toch denk ik ook dat 7 seizoenen teveel is. Het was mooi geweest als ze tijdens het zesde seizoen alles af zouden ronden en er een einde aan zouden maken.

  3. Ik ben er ook echt helemaal verslaafd aan. Die laatste aflevering was zo gaaf! Beetje jammer dat we nu best een tijdje moeten wachten op de volgende aflevering -,-

  4. Ik ben net begonnen aan seizoen 4. Ik weet nog dat ik tijdens het kijken van de eerste twee seizoenen echt helemaal ondersteboven was, maar nu begint het een klein beetje saai te worden. Hopelijk komt er snel actie in…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.