Reading Challenge Update september 2015

Gepost op 5 oktober 2015 door Katja in Boeken / 5 Comments

rcu2

Woehoe 50 boeken, 50! En nee, die heb ik niet allemaal gelezen in één maand, maar wel tot zover in dit jaar. Yup, ik ben heel erg blij! Van die 50 heb ik er 5 in september gelezen. Lees snel verder om te zien welke boeken ik heb gelezen en welke ik jou zeker kan aanraden!

Pupil – Julie Kagawa

Het verhaal wordt uit meerdere perspectieven vertelt, dat is ook hoe je personages zo goed leert kennen. Maar voor mijn gevoel was het soms te veel informatie. Ik vind het namelijk erg balen als ik het verhaal vanuit zoveel perspectieven lees. Het lijkt alsof er geen mysterie voor de lezer over blijft. Meerder perspectieven voegden wel iets toe over de geschiedenis van Talon en meerdere inzichten in het verhaal.

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine (De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine, #1)

De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs

Een sterk punt van het boek is dat mijn kijk op de bijzondere kinderen regelmatig veranderde. Op sommige momenten zat ik mij af te vragen of alles wel zo rooskleurig is als het op eerste gezicht lijkt. Daarnaast heeft het verhaal een eigen unieke sfeer die wisselt tussen de dag van vandaag en het leven aan het begin van de tweede wereldoorlog.

De behandeling

De behandeling – Suzanne Young

Het boek leek wel onmogelijk weg te leggen. Meer dan de helft van het boek heb ik in één keer uitgelezen. Het was net alsof de schrijfster de smaak te pakken had. Het hele verhaal lang hield de spanningsboog mij in zijn greep.

Penryn en de nieuwe wereld (Angelfall #2) – Susan Ee

Angelfall 2 – Susan Ee

Het is een heerlijk rauw verhaal, de braafheid ontbreekt en ik ben er dol op! In combinatie met het verhaal, de goed uitgewerkte personages en dat einde… Dat einde! Wat ben ik blij dat deel 3 al op mijn nachtkastje ligt, want wauw! Susan Ee heeft mij zeker doen verrassen!

Hunter & Pearl

Hunter & Pearl – Joss Stirling 

Aanstaande woensdag vertel ik alles over mijn bevindingen van Hunter & Pearl.

Welke boeken heb jij in september gelezen?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


5 responses to “Reading Challenge Update september 2015

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.