Reizen: Berlijn, DU #3

Posted on September 25 2016 by Katja in Reizen / 1 Comment

dsc00649

Daar zat ik dan achter mijn laptop op dag 4 in Berlijn te bedenken wat ik opΒ dag 5 wilde gaan doen. Ik had niet echt veel bijzonders in mijn gedachten. Ik wilde eigenlijk alleen naar de Spree, aangezien die dag een warme dag zou gaan worden. Ik wilde mijn laatste dag in alle rust spenderen, maar toen…

Dag 5

ging ik op twitter. En wat bleek? BookTuber Books and Quills was ook in Berlijn en hield op zaterdag een meetup! Met de vraag aan iedereen die kwam om wat mee te nemen voor een hele grote picknick. Ik kocht een zak broodjes en ging naar het park waar de meetup plaats zou vinden.

picknick

Foto: Sanne Vliegenthart

meetup

Foto: Sanne Vliegenthart

Na een gezellige ochtend en begin van de middag ging iedereen zijn eigen weg of nouja bijna iedereen. Want het leek mij leuk om samen met de rest die kon om wat gezelligs te doen. Dus zo liep ik samen met drie andere meiden de hele middag rond in Berlijn.

dsc00644

Chillen in een park aan de museumsingel.

De twee meiden rechts op de foto hadden in de avond andere activiteiten en zo bleven Tabitha en ik over. Grappig genoeg hadden wij ook meteen vanaf het eerste moment een klik toen we elkaar net voor de meetup hadden ontmoet. Samen gingen we naar de Wannsee.

dsc00645

Mijn avondeten.

Heerlijk zaten wij te kletsen aan de Wannsee in een Biergarten terwijl wij een prachtig uitzicht hadden op de ondergaande zon. Beste avond in Berlijn!

dsc00651

Na het avondeten maakten we een ommetje langs de Wannsee.

dsc00650

Dit uitzicht zou ik elke avond wel willen hebben.

Zaterdag was een rustig dagje en achteraf heb ik veel meer gedaan dan wat ik van te voren had gedacht. Zo fijn om nieuwe vrienden te maken en Berlijn samen te beleven.

Dag 6

dsc00664

Ik pakte de laatste spullen in en maakte mij klaar voor mijn reis terug naar Nederland. In de ochtend liep ik nog door Berlijn en toen was het tijd dat mijn backpack weer op mijn rug ging.

Wat heb ik genoten van Berlijn. Wat een stad!

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


One response to “Reizen: Berlijn, DU #3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.