Ronde 3 Instacursus: droom, durf, doe

Gepost op September 5 2020 door Katja in Droom, Durf, Doe / 0 Comments

De Instacursus droom, durf, doe is een praktische cursus waarbij je een digitaal werkboek ontvangt en voor 2 maanden toegang krijgt tot een privé instagrampagina voor extra informatie.

Heeft corona je plannen voor dit jaar in de war geschopt? En heb je het gevoel dat je dan net zo goed het hele jaar niets meer hoeft te doen, omdat er toch nog maar een paar maanden van het jaar over zijn?

Denk daar nog eens opnieuw over na. Is het niet zonde om de laatste maanden van het jaar weg te gooien? De laatste maanden van het jaar zijn inderdaad ingegaan, maar dat betekent niet dat je niet meer bezig hoeft te zijn met je dromen. Het najaar is juist perfect om de eerste stappen te zetten voor het nieuwe jaar.

Zo’n 6 jaar geleden in de herfstvakantie besloot ik om toen met mijn huidige studie te stoppen. En wat had ik veel fail en errors in de weken die volgden. Je kan denken aan ideeën die mislukten tot dagen dat ik liever de hele dag in bed bleef liggen. Ik ging aan de slag met nieuwe plannen en ik zette de eerste stappen richting mijn huidige carrière waarvan ik toentertijd nog geen idee had. Een paar maanden later vertrok ik met een backpack om een van mijn vele dromen te verwezenlijken: studeren, werken en wonen in Engeland. Als ik 6 jaar geleden niet in de herfst bezig was gegaan met mijn dromen, dan had mijn leven er waarschijnlijk heel anders uitgezien.

Ik dacht altijd dat Engeland het begin was van al mijn avonturen. Van wonen in een ander land tot verhuizen naar een grote stad in Nederland en niet te vergeten wonen op een landgoed en in een museum. Maar wat als ik nou zeg dat alles begon met ik nog wonend in mijn oude kinderkamer? Toen ik dacht dat het jaar al voorbij was. Nee, het jaar is nog niet voorbij, want je kan nog onwijs veel doen! Al is het maar een basis leggen of er volledig achter komen wat jij wilt gaat doen met je dromen in de toekomst.

De Instacursus droom, durf, doe is een praktische cursus waarbij je een digitaal werkboek ontvangt en voor 2 maanden toegang krijgt tot een privé instagrampagina voor extra informatie. Nadat je de stories en IGTV hebt gezien, is het tijd om aan de slag te gaan. Praktisch bezig met het digitaal werkboek die vol staat met opdrachten die ik zelf normaal gesproken doe wanneer ik een nieuwe droom van mezelf wil verwezenlijken.

Elke opdracht staat centraal om een stap dichterbij je dromen te komen. Zo ga je onder andere aan de slag om een eigen routine te vinden die het beste bij jou past, zodat je productiever te werk kan gaan. Ook staat er in het werkboek een opdracht hoe jij je dromen omzet in doelen en vervolgens die doelen in stappen.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Tot en met 20 september kan je je aanmelden voor deze instacursus. Voor de eerste 5 deelnemers bedragen de kosten voor de cursus 40 euro (inclusief btw). Vanaf de 6de deelnemer bedragen de kosten 50 euro (inclusief btw). Meld je aan door een mail te sturen naar thatblondewoman@gmail.com met in de onderwerpsregel ‘aanmelding instacursus’. Laat in die mail ook weten wat je volledige naam is en je instagramnaam. Dat ben ik namelijk nodig om je te kunnen toevoegen aan de privé instagrampagina. Nadat je hebt gemaild ontvang je van mij een factuur, wanneer die is betaald ontvang je van mij verdere instructies.

Nog vragen? Stel ze hieronder, mail me of stuur een dm naar een van mijn socials.

Liefs,

Tags: , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.