Shoplog Bristol & Bath

Gepost op 21 februari 2015 door Katja in Boeken, Mode / 3 Comments

Al eerder kon je lezen wat ik allemaal heb gekocht in Exeter (https://thatblondewoman.com/?p=992), maar vandaag laat ik je zien wat ik in Bristol en Bath heb gekocht. Ik heb niet bepaald veel gekocht in Bristol, dus vandaar dat mijn geshopte items van Bath hier ook tussen zitten. 

Bristol DSC_0221

Om eerlijk te zijn had ik dit shirt eerst gekocht in Bristol en even later vond ik de bijpassende broek in Exeter. Maar eindelijk heb ik mijn Slytherin shirt! Hoe gaaf is dat?! Het heeft mij heel wat speurwerk gekost maar hier is ie dan!

DSC_0220

In Bristol heb ik voor de rest alleen nog deze boekenlegger (links) gekocht en de boekenlegger rechts op de foto heb ik gekocht in de kathedraal van Bath. Ik vind het namelijk leuk om van plekken waar ik ben geweest iets met de naam erop te kopen. En wat is dan passender om als booknerd een boekenlegger te kopen?

Bath

DSC_0212

Ik kon het niet laten… Hier in Exeter hebben we 2 Waterstones! Ja 2, daar moest ik ook even van bijkomen toen ik dat zag… Maar pas in Bath begon ik met het aanschaffen van deze pracht boeken. In de Book haul van februari zal ik deze boeken toelichten.

DSC_0217

Niet alleen mijn sokken begeven het één voor één maar ook mijn horloge zowel batterij als bandje. Maar dat geeft mij wel een goed excuus om een nieuwe te kopen. En ik vond deze horloge met een mint kleurige bandje het mooist! Daarbij vind ik de detail van de vogel op de achtergrond leuk en de tekst die erbij staat:”Time Flies”. Ik vind deze inside joke geniaal!

Dat was het alweer of nouja maar goed ook want ik moet alles nog wel vervoeren naar Nederland…. O well dat is een zorg voor later. Soort van, want als deze post online gaat, ben ik al onderweg naar Newcastle! Time Flies! (Die kon ik niet laten :$)

Wat koop jij meestal als souvenir voor jezelf? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , ,


3 responses to “Shoplog Bristol & Bath

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.