Stedentrips die mij tegenvielen

Gepost op May 10 2019 door Katja in Reizen / 0 Comments

Dol ben ik op reizen, maar dat betekent zeker niet dat ik daadwerkelijk elke reis die ik heb gemaakt leuk vond.

Voor deze blogpost heb ik een top 3 gemaakt van stedentrips die mij tegenvielen, maar ondanks dat ik ze niet leuk vond, ben ik wel super blij dat ik de kans heb gekregen om daarnaartoe te mogen gaan. Daarnaast heb ik in 2 van de 3 steden die ik noem ook leuke dingen meegemaakt

1. Milaan
Deze stad wilde ik als tiener altijd zo onwijs graag bezoeken. Ik hield van mode en was er altijd veel mee bezig. Op mijn 15de ging ik samen met een reisgezelschap tijdens een reis door ItaliΓ« naar Milaan. Ik vond het verschrikkelijk… De gebouwen waren mooi en ik vond de graffiti ook tof. Maar tot op de dag van vandaag vermoed ik dat het kwam door mijn reisgezelschap dat ik Milaan niet leuk vond. Ze wilden namelijk absoluut niets doen. De vroege reden waarom ik liever soloreis tegenwoordig vermoed ik.

2. Boedapest
Mooie gebouwen, heerlijk weer en best prima eten. Toch viel de stad me tegen als iemand die enorm houd van cultuur. Ik miste bij eigenlijk alle bezienswaardigheden achtergrondinformatie. Alles wat ik na de reis van de stad wist was dankzij de documentaire die ik had gezien voordat ik de reis ging maken en dankzij de hop-on-hop-off bus die we hadden gepakt in de stad. Door de audiotour leerden we toch wat meer over de stad terwijl we genoten van het uitzicht in de bus. Ik had veel meer verwacht van een stad waar ik bijna iedereen zo lovend over hoor praten.

3. Newcastle
Dat was mijn laatste stop voordat ik terugging naar Nederland nadat ik een aantal maanden in Exeter had gewoond. Gezien het een bekende stad is om even met de boot vanuit Nederland er naartoe te gaan, had ik best wel veel van de stad verwacht. Ook hier waren de gebouwen mooi, genoot ik van de markt langs het water en vond ik het super leuk om daar in de avonden uit te gaan. Toch had ik van de stad meer verwacht? Juist omdat er zo veel mensen naartoe gaan. Al ben ik ook bang dat ik zelf te veel verwacht had en misschien niet genoeg had opgezocht over de stad.

Welke stedentrip die je hebt gemaakt viel jou tegen?

Liefs,

Tags: , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.