YA Event Enschede

Gepost op 15 mei 2019 door Katja in Boeken, evenement / 0 Comments

Woehoe, ik geef binnenkort een workshop! Wil je daar ook bij zijn?

Op zaterdag 1 juni aanstaande mag ik een workshop geven over manuscripten in de Openbare Bibliotheek van Enschede. Maar ik sta daar niet alleen. Er is een fantastisch mooi programma:

  • 09.30 uur: inloop
  • 10.00-11.00 uur: workshop ‘Korte spannende verhalen schrijven’ van Jennefer Mellink, schrijfster van young adult thrillers en korte verhalen. 
  • 10.00-11.00 uur: workshop ‘Manuscripten’ van boekblogster en schrijfster van persoonlijke verhalen Katja ‘That Blonde Woman’. 
  • 11.15-12.45 uur: workshop ‘Hoe schrijf ik een boek?’ van schrijfster en illustrator Iris Boter. ‘Buiten bereik’ is de eerste thriller van Iris (verschijnt april 2019).  
  • 11.00-12.00 uur: workshop ‘Leesclub’ van boek- en filmblogster Jessica ‘Reviews and Roses’. Jessica schrijft recensies over boeken, films en soms ook tv-series. 
  • 12.30-13.30 uur: workshop ‘Bookbloggen’ van boekblogger Joost ‘NerdyGeekyFanboy’. Joost blogt over boeken, films, series, games, tekenen, muziek en alles wat een Fanboy kan waarderen!
  • 13.15-14.15 uur: workshop ‘Uitdenken van een fantasywereld’ door schrijfster van fantasyboeken Kim ten Tusscher. 
  • 13.15-14.15 uur: workshop ‘Schrijven met al je zintuigen’ door Miranda Peters, schrijfster van de GAIA Trilogie. 
  • 14.30-16.00 uur: Q&A (questions and answers) met Marieke Nijkamp. 
  • 16.00-17.00 uur: een gezellig afsluiting met muziek. 

Deelname aan de workshops is gratis en je kunt aanschuiven waar en wanneer je maar wilt. Alle schrijvers houden na hun workshop een signeersessie van een half uur.

De activiteiten zullen plaatsvinden in verschillende ruimtes, een overzicht hiervan is aanwezig op de dag van het Event.
Boekgerelateerde producten zoals kaarten, stickers, poster en buttons worden verkocht bij diverse stands in de bibliotheek.

Mijn workshop: Yes, super leuk dat ik weer een workshop mag verzorgen! Ik wilde heel graag meer gaan vertellen over manuscripten. Hoe het proces in zijn werk gaat. Wat wordt er nou eigenlijk gedaan wanneer een manuscript binnenkomt op de uitgeverij? Internationaal of nationaal beiden gaan anders. Maar wat wordt er gedaan wanneer een manuscript is uitgekozen om te worden uitgegeven tot boek? van Jennefer Mellink en Iris Boter heb ik iets toegestuurd gekregen. Stukjes van hun manuscripten. Maar wat we daar mee gaan doen, dat zal je wel zien tijdens mijn workshop.

Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Inschrijven kan hier.

Liefs,

Tags: ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.