Teen Wolf Fangirl moment!

Whaaaa, ik beken ik ben verslaafd! En dat aan serie waarvan ik dacht dat ik het totaal NIET leuk zou gaan vinden. Maar toch moest ik zo nodig uitzoeken of deze serie misschien wel wat voor mij was. Ja, dat is het zeker! 

Dus vandaag laat ik jullie even weten wat ik er nou zo leuk aan vind.

omg horful

De humor is echt werkelijk fantastisch! Zie bovenste plaatje. Ik hoop dat je het ook begrijpt als je geen Teen Wolf kijkt en anders is het een reden meer om het te gaan kijken. Vooral in seizoen 1 en 2 worden er veel van dat soort grappen gemaakt. Vanaf seizoen 3 wordt het allemaal wat serieuzer. Dat niet alleen maar de acteurs zien er opeens ook een stuk volwassener uit. *zwijmel-moment*

Leuk weetje: voor seizoen 1 en 2 woonden Dylan O’Brien, Tyler Posey en Tyler Hoechlin samen! En Tyler Hoechlin hing toen de vader uit voor de andere guys, ook al was Hoechlin 22 en de anderen 19…. Laten we zeggen dat Posey en O’Brien erg uit hun dak gingen toen ze voor het eerst op zich zelf woonden…

Teen wolf

De ontwikkelen die de serie ondergaat, maar ook de acteurs en hun personages is werkelijk fantastisch. Het voelt niet alsof het te snel gaat en niet te langzaam. Het voelt erg natuurlijk. Soort van, hoe natuurlijk zoiets kan voelen…

Ik vind het vooral fijn dat Teen Wolf zoveel afwisselt tussen scene’s. Van romantisch tot actie tot zelfs wel de meest horror scene’s. Heerlijk vind ik dat, aangezien ik graag naar meer kijk dan alleen romantische stukjes, o en de humor mag ook zeker niet ontbreken. De actie scene’s verschilt eigenlijk best wel hoe dat er uit ziet. Bij sommige scene’s denk je meteen, dat is nep. Tuurlijk alles is nep, maar ik kijk graag naar het totaal plaatje. En sommige actie scene’s komen behoorlijk overtuigend over.

Gelukkig heb ik ontdekt dat ik niet de enige fan van Teen Wolf ben samen met Jessica (Reviewsandroses) heb ik al hele gesprekken op twitter!

tw2

tw3

Waar je mee omgaat wordt je door besmet zeggen ze toch? Dat weet Esmee (leesmee) nu maar al te goed!

tw1

Ik hoop dat jullie mijn fangirl moment leuk vonden en wie weet zal ik binnenkort wel nog een fangirl moment plaatsen. 🙂

Ben jij al fan van Teen Wolf? 

Liefs,

header31-860x280

Tip: Ben jij een super grote fan van Teen Wolf? Dan is dit event misschien wel wat voor jou.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.