TTT | Top 10 boeken die echt te dun waren

Gepost op 12 maart 2015 door Katja in Boeken / 2 Comments

Dan sta je te staren naar je boekenkast… Ik heb eerder heel veel boeken geleend van de bibliotheek. Maar voor deze top 10’s vind ik het makkelijker om in de kast te kijken, aangezien ik anders heel diep moet graven. En ik weet niet of ik dan nog met een heel zinnig antwoord kom. In ieder geval heb ik ook een paar leuke boeken uit mijn kast weten te halen en ja die waren zeker te dun voor mijn gevoel.

DSC_0014

DSC_0016

Verwoest me – #teamwarner! 100% Dus vandaar dat ik dit boek veel te dun vond! Oké, het is maar een tussendeel dat weet ik, maar ik wil meer! Of ik begin gewoon eindelijk aan Breek me, want dat moet ook hoognodig gebeuren.

DSC_0017

Het boek van Tess (klik op de foto voor recensie) – Nog niet zolang geleden heb ik dit boek uit gelezen en ik vind hem werkelijk fantastisch. 131 bladzijden bevat het verhaal, maar ik ben benieuwd naar meer avonturen van Tess en alles wat erbij komt. Niet te vergeten wil ik meer weten van het verzonnen plaatsje van Mariam.

DSC_0018

Rood als bloed (klik op de foto voor recensie) – Ondanks dat dit het eerste deel is van de trilogie, had die van mij dikker mogen zijn. Ook de vervolgdelen. Ik moest eerst even inkomen in Salla’s schrijfstijl, maar nu vind ik het echt heerlijk dus daar wil ik meer van lezen.

DSC_0019

Als je mij vindt – Wow, wat vond ik dit een heftig verhaal. Toch ben ik benieuwd naar meer details van het achtergrond verhaal. En hoe loopt het af?

DSC_0020

Call of the Forgotten-serie (klik op de foto voor recensie) – De gedachtes van Ethan vind ik heerlijk om te lezen en daar kan ik geen genoeg van krijgen. Wanneer komt het derde deel uit? ik verlang naar meer!! Ookal zijn dit zeker niet de dunste boeken, van mij mochten ze dikker zijn.

DSC_0021

ACID (klik op foto voor recensie) – Nog zo’n boek die al uit heel wat pagina’s bestaat. Maar ik hou van deze wereld (oké niet letterlijk want omg hoe eng!?), maar om erover te lezen is super! Daarbij is het maar een standalone, dus ik eis gewoon dat de schrijfster meer pagina’s aan dit boek toevoegt.

DSC_0022

Koffie verkeerd – Er zijn nog 2 vervolgdelen op dit boek, maar het had van mij meer pagina’s mogen bevatten.

DSC_0023

Angelfall – Even knipperen met je ogen en het boek was alweer uit… Echt een aanrader als je van actie houdt!

DSC_0024

De it-girl serie – Deze serie bestaat uit 10 boeken en nog steeds kan ik geen genoeg krijgen. Stuk voor stuk heerlijke boeken!

DSC_0025

Soulmates – Ik wil meer. Punt!

Welk boek zou jij willen dat dikker was? 

Liefs,

header31-860x280

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


2 responses to “TTT | Top 10 boeken die echt te dun waren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.