Top Vijf Vrijdag – 5 Engelse boeken die hoog op mijn TBR staan

Gepost op 27 maart 2015 door Katja in Boeken / 2 Comments

Engelse boeken, voor een hele lange tijd meed ik ze liever. Maar tegenwoordig lees ik ze net zo graag als Nederlandse boeken. En de volgende Engelse boeken staan wel heel hoog op mijn TBR. 

DSC_0023

5. Beautiful Creatures – Kami Garcia & Margaret Stohl: Al lang staat dit boek half gelezen in mijn boekenkast. Binnenkort toch maar weer verder lezen (of even weer opnieuw beginnen).

DSC_0026

4. The Book Thief – Markus Zusak: Ik heb de film ondertussen al een paar keer gezien en die vind echt super! Nu tijd voor het boek!

DSC_0024

3. The Sin Eater’s Daughter – Melinda Salisbury: Eén van de boeken die ik in Engeland heb gekocht. En wauw, wat klinkt de achterkant gaaf!

DSC_0025

2. All The Bright Places – Jennifer Niven: Zelfde verhaal als met het het vorige boek. Daarnaast vind ik het ook een hele mooie cover.

DSC_0027

1. Red Queen – Victoria Aveyard: Je kan niet om dit boek heen als je op BookTube zit, daarnaast lijkt mij het boek erg gaaf! Vandaar dat het boek ook op de eerste plek staat. Red Queen zal ook in het Nederlands uitgegeven worden. Door wie is nog niet bekend zover ik weet. Blossom Books had helaas deze veiling verloren. Jammer want dit leek mij echt een boek voor hun uitgeverij.

Lees jij graag Engelse boeken?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


2 responses to “Top Vijf Vrijdag – 5 Engelse boeken die hoog op mijn TBR staan

  1. Ik lees graag Engels, al heb ik dit jaar nog niet zo heel veel Engelse boeken gelezen. Ik ben zelf ook nog heel benieuwd naar de Sin Eater’s Daughter en Beautiful Creatures vond ik goed, maar ik vond de andere delen wel echt minder jammer genoeg.

    • Katja

      Ah balen. Gelukkig staat de Sin Eater’s Daughter ook hoger in mijn top 5, dus die ben ik ook van plan om snel te lezen. Nu nog wat mooier weer, stoel en zonnebril erbij. Dat zijn de maanden waarin ik toch de meeste boeken verslind.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.