Top Vijf Vrijdag – 5 tips om te doen na tentamens

Gepost op 15 januari 2016 door Katja in Overig / 5 Comments

tvv

De komende twee weken zal ik onder een steen liggen, want de tentamens komen eraan! Naar mijn eerste tentamen  kijk ik al uit, maar mijn tweede tentamen… dat is een heel ander verhaal! Er zijn 5 dingen die ik heel graag wil doen na mijn tentamens, lees je mee?

1. Bioscoop

Er komen heel veel leuke films uit de laatste tijd. Ik kan niet wachten om met een bak popcorn in de bioscoop te zitten samen met wat vriendinnen en kijken maar! Films die mij leuke lijken zijn o.a. The 5th wave (binnenkort hierover meer!), Joy, How To Be Single en nog veel meer andere films.

2. Kapper

Mijn haar lijkt is erg lang geworden sinds afgelopen zomer en ik heb al sinds die tijd niet echt de tijd gehad om een goede kapper te zoeken hier in de buurt. Dus als iemand tips heeft voor een goede kapper in Utrecht, let me know!

3. Winkelen

In dit opzichte ben ik echt een meisje-meisje. Ik heb zin om een middag te shoppen, door de straten te lopen en nu ik in Utrecht woon in het centrum is het heel makkelijk om een middag naar de winkels te gaan.

4. CV bijwerken

Niet de meest interessante bezigheid, maar eigenlijk vind ik het heel leuk om te doen. De afgelopen maanden heb ik een behoorlijk CV opgebouwd, maar ik vind het nu tijd worden om mijn CV iets uitgebreider te maken, overzichtelijker en ik wil het mooier vormgeven, zodat mijn CV opvalt. Het is niet zo dat ik opzoek ben naar een baan of iets, maar het kan nooit kwaad om van tijd tot tijd een blik te werpen op je CV. Tevens vind ik het ook leuk om mijn CV bij te werken om te zien wat ik juist nog wil doen in de toekomst, wat wil ik op mijn CV?

5. Netflix

Ik kan niet wachten om mijn oude series weer op te pakken en nieuwe series te gaan kijken! Ik heb nog nooit via Netflix gekeken en daar moet verandering in komen! Het is tijd voor: Teen Wolf, Pretty Little Liars, Shadowhunters, Jessica Jones en nog veel meer andere series!

Welke 5 dingen ga jij zeker doen na je tentamens?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


5 responses to “Top Vijf Vrijdag – 5 tips om te doen na tentamens

  1. Ik heb gelukkig geen tentamens, maar werk wel richting mijn afstuderen, dus dit geldt voor mij vooral als ik klaar ben met mijn scriptie. Maar dan ga ik los! Extra werken (maar dat is wel echt leuk), series kijken, lezen, winkelen en alles waar ik nu amper de tijd voor had.

  2. Ik zei het vanochtend nog tegen mijn visite: ik heb zin om te shoppen. Haha. En er komen inderdaad veel mooie films uit de komende weken! :O

    Héél veel succes met je tentamens meid!

  3. Na mijn tentamens wil ik het liefst op de bank met een boek zitten en heeeeel vroeg naar bed gaan haha. Jessica Jones wil ik trouwens nog echt gaan kijken!

  4. Veel succes! Ik ben zelf al een tijdje afgestudeerd dus tentamens moet ik gelukkig niet meer ondergaan. Hopelijk kan je nadien eens goed ontspannen met een leuke shopsessie met frisgeknipt haar. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.