Personal Update: Verhuizen!

Gepost op January 17 2016 door Katja in persoonlijk / 5 Comments

verhuizenVerhuizen… naar de stad! Een echte stad! Niet zoals Nieuwegein, maar Utrecht de grote studentenstad. Hoe ging die overgang en waarom ben ik eigenlijk verhuisd? Hoe zag mijn oude plek eruit? Hoe ziet mijn nieuwe plek eruit? De antwoorden op die vragen worden beantwoord in deze blogpost!

Verhuizen van mijn aller eerste kamertje toen ik uit huis ging naar een kamer in de stad viel mij zwaarder dan ik van te voren had verwacht. Mijn eerste kamertje was echt helemaal mijn kamertje. Zeven en een halve maand heb ik er met veel plezier gewoont. De luxe van een tuin (Al was het soms net een jungle), een vaatwasser (!) en twee lieve huisgenoten.

Maar waarom ben ik gaan verhuizen? Deze vraag heb ik de afgelopen 2 weken vaak gehad en nu vertel type ik waarom ik ben verhuisd.

Geld

Geld is toch wel de grootste reden waarom ik ben verhuisd. In Nieuwegein woonde ik in een behoorlijk dure kamer. Ergens begreep ik wel waarom het zo duur was vanwege al die luxe, maar als ik ook nog geld wil sparen en leuke dingen wil doen… Dus ja de keuze was snel gemaakt toen ik deze kamer tegen kwam.

Al is de luxe die ik heb opgegeven het helemaal waard, want ik kreeg luxe ervoor terug. Niet zoals in Nieuwegein, maar ik heb nu mijn eigen keuken, een grotere kamer en… dit brengt mij op het volgende punt.

Utrecht

Van plattelandsmeisje tot citygirl, nu is het voor mijn gevoel toch officiëler. Ik zit nu dichterbij mijn vriendinnen. Als ik wil kan ik lopend naar het centrum. Met andere woorden: alles is nu dichterbij!

Mijn eigen ding

Ik loop zo’n 36 uur gemiddeld stage, ik studeer deeltijd, ik blog, maak video’s/foto’s, heb mijn eigen bedrijf en zo nu en dan ben ik ook bezig met andere projecten. Het is niet voor niets dan ik bij een hospita ben gaan wonen. Ik wil meer mijn eigen ding, bezig zijn met mijn werk en alle leuke dingen eromheen.

Dit zijn de hoofdredenen waarom ik ben verhuisd en nu achteraf ben ik erg blij dat ik deze stap heb gezet. Waarom deze uitspraak? Dat kan je hier lezen.

Hoe ging de overgang van de verhuizing? Hoe zag mijn oude plek eruit? Hoe ziet mijn nieuwe plek eruit?

Dat alles laat ik in onderstaande video zien:

https://youtu.be/aGSqB56xyVU

Liefs,

header31-860x280

Tags:


5 responses to “Personal Update: Verhuizen!

  1. Leuk dat je het vastlegt op video! Al riep het feit dat je video ineens randomly in het Engels is wel vraagtekens bij me op. Ik las een Nederlandse tekst om vervolgens een Engelse vlog te kijken van dezelfde persoon, vond ik een beetje onlogisch haha 😡

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.