Tv-serie update #2

Gepost op 28 juli 2016 door Katja in tv-serie / 1 Comment

tvserieupdate

Het is bijna een jaar geleden (hoe dan!?) dat ik mijn laatste tv-serie update heb geplaatst. Relax modus aan, kop thee erbij en even nergens aandenken! Heerlijk vind ik dat en soms heb ik geen zin om een boek te lezen (Say what!?). Maar ja, ook ik heb van zulke momenten en op zo’n moment is niets fijner dan een tv-serie te gaan kijken. 

Outlander

Sinds ik Netflix heb wacht ik totdat de afleveringen daar op staan. Ik vind het namelijk zonde om het te gaan kijken via een andere weg. Ik ben daarom niet meer bij met Outlander. Inmiddels heb ik seizoen 1 al 3 keer (!) gekeken. Ik kon het niet laten en heb een tijdje terug gekeken naar de eerste episode van seizoen 2, maar nu eerst… wachten totdat Netflix de licentie hiervan heeft gekocht.

Gossip Girl

Ik weet niet waarom, maar ik vond van mezelf dat ik alle 6 seizoenen een keer gezien moest hebben. Daarnaast wilde ik ook heel graag weten wie Gossip Girls was en wie het uiteindelijk bleek te zijn… Ik had werkelijk geen idee. GG keek ik graag wanneer ik klaar was met een opdracht voor school, want filosofie is anders echt niet te doen, omdat sommige onderdelen best zwaar zijn.

Gilmore Girls

Ik weet niet meer wie het mij aanraadde, maar ik ben diegene dankbaar! Wat een heerlijke serie. Ik heb het eerste seizoen cadeau gegeven aan mijn moeder, omdat ik zeker weet dat zij er ook van kan genieten. Afgelopen zondag keek ik de laatste aflevering van deze serie en ik kan niet wachten op dit najaar wanneer seizoen 8 uitkomt. Ik ben zo benieuwd hoe de levens zijn verlopen na al die jaren.

Shadowhunters

Seizoen 1 heb ik op de voet gevolgd en ik ben benieuwd of er een seizoen 2 komt. Ondanks dat ik minstens 10 op- en aanmerkingen ik heb over de serie is het wel een guilty pleasure voor mij geworden.

Suits

Yes, een nieuwe serie! Een goede vriendin van mij en haar moeder zijn fan van deze serie. Ook mijn moeder hoorde ik er weleens over (en dat zegt wat!). Dus toen ik de serie voorbij zag komen op Netflix begon ik het meteen te kijken. En wauw, wat een heerlijke serie!

Pretty Little Liars

Neeeeee! Ik loop niet meer gelijk met Amerika… Echt balen, want ik ben dol op PLL en ik baal er van dat Netflix (nog) niet de nieuwe licentie binnen heeft.

Teen Wolf

Nog een huil moment, maar nu om een hele andere reden. Teen Wolf stopt! Seizoen 6, nog 20 kilometers te gaan en dan heeft TW 100 episodes. Jessica? Zullen we voor seizoen 6a en 6b opnieuw weer zo’n ontzettend leuke samenwerking aangaan?

Op het moment ben ik opnieuw alle afleveringen aan het kijken. Of nou ja ik zet het aan op de achtergrond terwijl ik aan het bloggen ben.

Een heerlijke serie. Ik vind het jammer dat TW stopt, maar ik begrijp het ook heel goed. Ik ben nu wel op zoek naar een mesh jersey met Stilinski en 24 er op, want die wil ik dragen terwijl ik seizoen 6 kijk en een soort aandenken…

Welke serie(s) volg jij? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “Tv-serie update #2

  1. Ik wacht met smart op de volgende seizoenen van Game of Thrones, Outlander en Sense8 en momenteel kijk ik Marco Polo. Als ik seizoen 2 heb gekeken hoop ik te beginnen aan Vikings en misschien ook wel Reign! O ja, ik kijk af en toe ook nog Mr Robot.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.