Wolf Watch met Katja en Jessica

Gepost op 15 september 2015 door Katja in tv-serie / 4 Comments

wolfwatch

Je kan er niet om heen, wanneer je deze blog al een tijdje volgt, dan weet je welke serie mijn favoriet is. TEEN WOLF! Gelukkig ben ik niet alleen met deze verslaving en dankzij deze serie heb ik Jessica leren kennen van Reviews & Roses. Door deze instant vriendschap ontstond een fantastisch idee: Wolf Watch a la Jessica en Katja.

Wolf Watch met Katja en Jessica bestaat uit het idee om voor elkaar vijf vragen te bedenken en het leek Jessica leuk om dit dan ook echt te doen in de stijl van Wolf Watch, inclusief het wedstrijd element dat in de talkshow Wolf Watch zit zoals Raad de abs.
Dus hoe zit het nou in elkaar? Hieronder vind je de vijf vragen die ik aan Jessica heb gesteld, haar antwoorden vind je daaronder, inclusief een korte reactie van mij op haar antwoorden. De vragen die Jessica aan mij heeft gesteld vind je vanaf vandaag op haar blog, Reviews & Roses, inclusief mijn antwoorden! De regel die Jessica meteen instelde: geen  gebruik van het internet bij het beantwoorden van de vragen! En nee, we mochten ook geen afleveringen terug kijken!

Waarschuwing onderstaande tekst bevat spoilers van seizoen 5A van Teen Wolf!

1. Wat vind je van het muziek gebruik in dit seizoen? (Het viel mij namelijk op dat ze veel meer gebruik maken van filmmuziek, terwijl ze eerder veel meer muziek gebruikten van bandjes.)

Antwoord Jessica: Eerlijk gezegd was dat mij dus helemaal niet opgevallen totdat jij erover begon haha. Net als bij andere seizoenen had ik dat ik af en toe even Shazam erbij pakte omdat ik vond dat ze er een goed nummer bij uitgezocht hadden. Wat dat betreft maakt het mij ook niet heel erg uit wat voor muziek ze gebruiken, het belangrijkst vind ik dat de muziek bij de scènes en de serie passen en daar zijn ze wat mij betreft ook in seizoen 5A met vlag en wimpel voor geslaagd. Daarnaast hebben ze volgens mij nog steeds erg veel muziek van bandjes erin.

Antwoord Katja: Eerlijk is eerlijk Teen Wolf maakt fantastisch gebruik van muziek van kleine bandjes!

2. Parrish en Lydia? Zijn zij OTP? En leg uit waarom je denkt van wel of juist niet.

Antwoord Jessica: Oké, ik had dus geen idee waar OTP voor stond dus ik moest Google even gebruiken, haha. Mochten er meer zijn die het niet weten; het staat voor One True Pairing.

Ik ship Lydia en Parrish echt heel erg hard en ze zijn echt perfect voor elkaar, maar ik denk niet dat ze OTP zijn. Of nja, tenzij Lydia een harem mag? Lydia en Stiles zijn namelijk nog steeds endgame voor mij. Lydia heeft wat mij betreft twee mogelijkheden, Stiles en Parrish, maar voor Stiles is maar één optie. De enige persoon die echt perfect bij hem past is Lydia. Ze zijn zo mooi samen en dat is al zo sinds seizoen 1, ze hebben al zoveel samen opgebouwd. Voor nu mag ze dus nog wel even bij Parrish blijven, want ik vind het heerlijk om naar hun te kijken, maar als Teen Wolf ooit stopt vind ik dat Lydia en Stiles samen moeten eindigen. Dat vind de bedenker, Jeff Davis, trouwens ook, dus ik heb goede hoop.

Antwoord Katja: Stydia it is voor mij als OTP. Maar ik moet zeggen (en daarmee ben ik het helemaal eens met Jessica) dat Lydia en Parrish ook echt super leuk samen zijn.

3. Groeien Scott en Stiles uit elkaar? Wat denk jij en waarom?

Antwoord Jessica: Ja. Op dit moment groeien ze uit elkaar. Maar dat is slechts tijdelijk hoor, die twee kunnen echt niet zonder elkaar. Theo is de big bad in dit vijfde seizoen en zorgt voor spanningen tussen de twee, hij bespeelt ze en heeft als doel ze uit elkaar te drijven. Maar ik denk dat de twee in seizoen 5B samen beseffen dat ze zich hebben laten bespelen en dat ze het vertrouwen van elkaar weer langzaam gaan opbouwen. Aan het einde van seizoen 5B hebben ze samen, met de rest, Theo verslagen en is alles weer koek en ei. Happy end!

Antwoord Katja: Ik weet nog dat ik echt niet blij werd van de scene’s tussen Scott en Stiles waar je de eerste scheurtje binnen hun vriendschap kon zien. Maar laten we eerlijk zijn, uiteindelijk komt alles goed… Dat moet gewoon!

4. Hoe vind jij het dat PLL Hottie Cody nu speelt in Teen Wolf?

Antwoord Jessica: In de eerste twee afleveringen moest ik echt even wennen. Ik vond hem niet in Teen Wolf passen. Misschien dat het komt doordat ik hem in PLL heb leren kennen en dat echt een hele andere serie is. Misschien moest hijzelf ook nog even zijn draai vinden, dat kan ook. Gaandeweg is hij voor mij wel echt onderdeel geworden van Teen Wolf en vind ik hem hier eigenlijk zoveel leuker dan in PLL. Heb jij dat ook? In PLL vond ik hem niet zo hot (te jong), maar hier is hij opeens best wel volwassen (and really fine!) geworden haha. Maar ik verwacht wel dat we hem na seizoen vijf niet meer terug zullen zien en hij plaats zal maken voor een nieuwe big bad.

Antwoord Katja: Ja, in het begin moest ik ook heel erg wennen. Haha, en opnieuw deel ik helemaal Jessica haar mening! Ik vind Cody nu zo leuk als acteur in Teen Wolf en zie hem ook echt als onderdeel van de serie! Ik vind het al zo erg balen dat je vooraf al bij zijn rol weet dat hij er maar tijdelijk in zit… In de laatste afleveringen van PLL had Cody ook een paar afleveringen erop zitten bij TW en dat kon je zien aan zijn acteerwerk en niet te vergeten was hij opeens flink gebouwd.

5. Raad het wasbordje. 

teenwolfabs

Antwoord Jessica: Hallelujah! Oké, focus Jessica. Die eerste twee zijn niet zo moeilijk.

Eén is Theo in die scène waar hij zijn work-outs doet en Malia even om het hoekje komt kijken. Kan niet missen.

Twee herken ik uit duizenden, dat is namelijk Hottie Parrish! Ik bedoel Deputy Parrish… Nja Hottie past ook prima, gezien hij net nog letterlijk in vuur en vlam stond.

Drie is echter wat lastiger. Ik herken hem niet direct, dus dan is het waarschijnlijk niet één van de hoofdrolspelers wiens wasbordjes in mijn geheugen geprent staat. Zijn wasbordje lijkt ook nog vrij jong, dus het is waarschijnlijk één van de wat jongere acteurs (als in jonger dan Tyler Posey en de anderen in zijn jaar). Ik zat aan Liam te denken, maar die heeft volgens mij niet zonder shirt op het veld gestaan en heeft volgens mij ook een andere bouw. Het is wel een sporter want hij lijkt op het veld te staan, dus als ik alles bij elkaar optel en aftrek blijven er niet veel over. Ik ga voor Brett Talbot. En ja, zijn naam moest ik even opzoeken omdat ik die vergeten was. :p

Antwoord Katja: Super goed! Die van Brett had ik er inderdaad tussen gedaan als een instinker, maar als echte Teen Wolf Fan weet Jessica het wel!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar Jessica ik vond het super leuk om deze vragen aan je te stellen. En vergeet niet om ook naar Jessica haar blog te gaan, want daar staat vanaf vandaag een blog online waar Jessica vragen aan mij stelde. En de vragen die Jessica had bedacht zijn werkelijk geniaal! Zeker de moeite waard!

Wat vond jij van seizoen 5A?

Liefs,

header31-860x280

 

Tags:


4 responses to “Wolf Watch met Katja en Jessica

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.