TV-series Review | Jane The Virgin

Gepost op 21 april 2016 door Katja in tv-serie / 1 Comment

tvseriesreview

Even relaxen met Netflix? Heerlijk! De laatste tijd ben ik niet bepaald in de mood voor lezen, omdat ik al heel veel moet lezen voor school. Maar daarnaast vind ik het ook fijn om naar een scherm te staren. Dit keer keek ik Jane The Virgin.

Jane The Virgin gaat over de 23-jarige Jane Villanueva die alles op een rijtje heeft, maar plots per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt. Ze kijkt dan ook raar op wanneer de dokter haar vertelt dat ze zwanger is, ze is immers nog maagd!

Dan blijkt degene die haar heeft geïnsemineerd ook nog eens de zus te zijn van de eigenaar (Rafael) van het hotel waar Jane werkt, van wie Jane ooit haar eerste kus heeft gehad. Daarnaast was het Petra, de vriendin van Rafael, die eigenlijk geïnsemineerd had moeten worden. Jane’s vriend, Michael, is politieagent en blijkt een geheim met zich mee te dragen. En welke rol speelt die telenovela-ster? Zo begint het zeer ingewikkelde, maar enorm vermakelijke verhaal van de zwangere maagd.

Jane The Virgin is super grappig! De serie is soms wel erg over de top en te veel drama, maar door een leuke toevoeging hebben ze de serie veel humor weten te geven. Voor de rest is het een luchtig verhaal met een goed uitgedachte verhaallijn.

Ik moet zeggen dat ik heel veel respect heb voor de makers van deze show, want al die verhaallijnen vind ik voor een luchtige serie erg sterk in elkaar zitten. Daarnaast zetten de acteurs stuk voor stuk een krachtig personage neer.

En dat te bedenken dat ik eerst deze serie helemaal niet wilde zien! Maar ik heb er geen moment spijt van. Ik was erg bang dat de serie té zou zijn en voorspelbaar. Oké, de serie is op heel veel vlakken voorspelbaar, al heeft de serie mij ook een paar keer weten te verrassen.

Heb jij Jane The Virgin al gezien?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “TV-series Review | Jane The Virgin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.