TV-series Review | Teen Wolf | Pretty Little Liars | Shadowhunters #3

Gepost op 2 februari 2016 door Katja in tv-serie / 1 Comment

tvseriesreview

De start van vele tv-series zijn al begonnen! Teen Wolf 5B, Pretty Little Liars 6 en Shadowhunters 1 zijn de TV-series die ik op het moment volg samen met nog een handvol andere series. Elke dinsdag probeer ik een update, mijn bevindingen en mijn fijne seriemomentjes te delen in een soort mini review van de TV-series die ik op dat moment kijk totdat de seizoenen voorbij zijn. Kijk je mee? (Vergeet niet de popcorn!) 

Teen Wolf

Aflevering 4: Yes, eindelijk valt alles op zijn plaats! Of in ieder geval het meeste. We zijn op het punt aanbeland waar het mee begon in seizoen 5A. Of ik nog steeds alles van seizoen 5 wil terug kijken? Ja, 100% zeker weten! Maar het is allemaal nu een stuk duidelijker. Ook worden andere lijntjes uitgewerkt. Het lijkt alsof ik nu het overzicht weer heb over de serie.

Pretty Little Liars

Is er nog iemand anders die het idee heeft dat het verhaal weer van voor af aan begint? het is omdat ik altijd PLL heb gekeken en nu echt geen aflevering meer wil missen, maar ik vind het wel jammer dat er een nieuw soort A is.

Zie ik daar Spaleb? Ze lijken mij een leuk stel… Maar of het echt wat gaat worden? Wel leuk dat het deze richting op gaat. Ik zou het jammer vinden als Caleb uit de serie zou gaan omdat Hanna niets meer met hem heeft. Maar tegelijk mis ik Toby ook!

Shadowhunters

Say hello sexy time… Ik weet niet of ik dit een goed iets vond aan de serie of er helemaal niets van vond… En volgens mij vind ik er even niets van…

Of zoals Eline mooi heeft samengevat:

elinetwitter

De band tussen Jace en Clary voelt voor mij heel erg als zo’n typische middelbare school verhaallijn. Het voelt nogal nep en gek. De relatie lijkt heel raar tot stand te komen. En dan helpt het slechte acteerwerk ook niet bepaald mee. Nog steeds ben ik een fan van het verhaallijn, maar laat alsjeblieft de serie snel verbeteren!

Wat vond jij van de afgelopen afleveringen?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


One response to “TV-series Review | Teen Wolf | Pretty Little Liars | Shadowhunters #3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.