TV-series Review | Teen Wolf | Pretty Little Liars | Shadowhunters #4

Gepost op 23 februari 2016 door Katja in tv-serie / 4 Comments

tvseriesreview

De start van vele tv-series zijn al begonnen! Teen Wolf 5B, Pretty Little Liars 6 en Shadowhunters 1 zijn de TV-series die ik op het moment volg samen met nog een handvol andere series. Elke dinsdag probeer ik een update, mijn bevindingen en mijn fijne seriemomentjes te delen in een soort mini review van de TV-series die ik op dat moment kijk totdat de seizoenen voorbij zijn. Kijk je mee? (Vergeet niet de popcorn!) 

Teen Wolf

Aflevering 7: Is het verhaallijn duidelijker geworden? Check! Heb ik nog zo’n duizend vragen over? Check, check, dubbel check! Het einde van het seizoen nadert en dat is te merken. Verhaallijnen, losse eindjes, vragen en liefdes worden beantwoord. Ik sta serieus verstelt van Parrish zijn verhaallijn die zag ik niet helemaal aankomen. Ook ben ben ik heel erg benieuwd of er aan het einde van het seizoen nog wel een Stydia komt. Ik had heel lang de hoop erin gehouden, maar ondertussen vraag ik het mij af of dat nog goed komt.

Pretty Little liars

Aflevering 16: Eugh… ouderwets gezellig PLL kijken. Oké, ja het lijkt alsof PLL is begonnen van vooraf aan, maar dan wel de goede tijd van PLL voordat alles zo moeilijk uitgelegd werd.

Wie zit er tijdens het kijken nog meer te gokken op hoelang Aria haar geheim nog voor haar vriendje verborgen kan houden? Ik gok dat het uitkomt bij de volgende aflevering. Ik dacht eerst afgelopen al, maar het zou PLL niet zijn als scènes niet volledig uitgemolken zouden worden.

Het politieke randje aan de serie vind ik trouwens wel heel erg tof. Het is fijn om op die manier een kijkje te nemen wat er in die 5 jaar met Spencer is gebeurd. Ook Hannah haar afgelopen 5 jaren zijn interessant om te volgen. Aria is mijn grote favoriet, altijd al geweest en aangezien ikzelf bij een uitgeverij werk vind ik het erg leuk om stukjes van haar te zien.

Shadowhunters

Aflevering 6: Alec en Magnus Bane zijn op dit moment de personages waarom ik deze serie nog kijk. Ik vind de ontwikkeling tussen deze twee erg fijn om te zien. Niet vergeten ook interessant, daarnaast zijn het voor mij ook de enige acteurs in de serie die wel kunnen acteren. Ik heb het nu al helemaal gehad met Clary en Jace. Clary blijft te Barbie achtig en Jace is een zacht gekookt eitje. Balen dat nou net zei de hoofdpersonages zijn. ik stem voor een serie voor alleen Alec en Magnus!

Wat vond jij van de afgelopen afleveringen?

Liefs,

header31-860x280

Tags: , ,


4 responses to “TV-series Review | Teen Wolf | Pretty Little Liars | Shadowhunters #4

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.