Vier de lente met Dr. Martens!

Gepost op February 25 2016 door Katja in Mode / 4 Comments

VDLMDM

Ik kan de lente al bijna ruiken, nog even dan is het seizoen daadwerkelijk aangebroken. Maar nu al geniet ik van de warme zon op mijn huid. En weet je hoe je je lente nog beter kan beginnen? Met een paar nieuwe schoenen en dat van mijn favoriete merk Dr. Martens.

Super leuk dat er meerdere lezers van That Blonde Woman mij hadden getagd in een FB-bericht over nieuwe Dr. Martnes die voor deze lente zijn uitgekomen. Hierbij een paar op een rijtje!

pink

Pascal Bubblegum

Het pascal model is een heel soepel model. Wanneer je nog nooit Dr. Martens hebt gedragen is dit een fijn model om mee te beginnen. Pascal was ook mijn eerste paarย Dr. Martens.

blue

Polley Blue Moon

Deze schoenen doen mij denken aan waterschoentje die ik eerder aan moest doen om mijn zwemdiploma B te halen. Ik heb werkelijk nachtmerries overgehouden aan zwemles. Ik haat namelijk duiken, dus deze schoenen brengen mij steeds weer terug naar dat moment. Voor mij een NEE dus.

whiteblack

Pascal Black+White

Ik vind deze schoenen wel erg gaaf, maar niet bepaald voor de lente. Daarnaast mis ik het gele stiksel.

backpack

Backpack

In dezelfde lijn als de vorige schoen is deze tas uitgekomen. Op de รฉรฉn of andere manier vind ik deze wel weer passen bij het voorjaar. Daarnaast vind ik het model erg hip.

black

Medea Sandal

Mijn favoriet van dit rijtje! Ik ben al een tijdje opzoek naar mooie hakken en deze zijn werkelijk perfect. Het nadeel van veel hakken vind ik de hiel, maar bij dit modelย vind ik het mooi afgewerkt waardoor ik mijzelf hier wel uren op zie lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen.

Ga jij voor een nieuw paar Dr. Martens deze lente?

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Vier de lente met Dr. Martens!

  1. Oeh die tas vind ik wel erg leuk! De schoenen zelf passen denk ik niet echt bij mij, al heb ik wel even getwijfeld toen je een tijdje geleden schreef hoe fantastisch ze lopen gezien ik zelf snel last van mijn voeten krijg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.