Unboxing BlackPink The Album Photobook 4+1 (Limited Edition)

Gepost op 3 september 2021 door Katja in KPOP / 0 Comments

Deze week kwam mijn bestelling, BLACKPINK The Album Photobook 4+1, van de webshop Hey!Hallyu binnen. Kijk je mee met de unboxing?

Afgelopen augustus bestond de girl group BlackPink voor 5 jaar en dat vierden ze met verschillende dingen. Zoals een bioscoop film die voor twee avonden werd gedraaid, een pop-up shop (alleen in Seoul), Weverse, Summer Diary (die heb ik ook besteld, dus wanneer het binnen is zal ik daar ook een blogpost over maken) en als laatste dit fotoboek. Laten we snel kijken wat er allemaal in het pakket zit!

Aangezien ik een pre-order had geplaatst, kreeg ik deze postcard met lijst erbij. Erg leuk dat het van de Ice Cream video is, want ik ben ook groot fan van Selena Gomez (met wie ze het nummer samen deden).

Deze case/sleeve package box met inhoud weegt meer dan 2,5 kg! Gelukkig is het van goede kwaliteit gemaakt en straalt het veel luxe uit. In het echt is het zwart veel meer zwart, maar ik heb de foto zo bewerkt dat je ook kan zien wat er op de case staat. De BlackPink kroon en de titel.

In de case zitten twee dingen: het hard cover photobook en een special gift case.

Het fotoboek is van stevig materiaal gemaakt en de buitenkant is van zachte stof gemaakt waardoor het enorm luxe aanvoelt.

De inhoud bestaat uit drie hoofstukken: How You Like That, Ice Cream en Lovesick Girls. Ik vind het leuk dat de hoofdstukken worden aangegeven op een ander soort papier wat ook bijdraagt bij de luxe uitstraling.

De special gift case is gemaakt van roze holografisch karton. Op de foto ziet het er heel extreem uit, maar in het echt is het meer roze dan dit.

De goodies die onder andere in de case zitten zijn drie photocards.
How You Like That: Jisoo
Ice Cream: Rosé
Lovesick Girls: Jennie

Nu heb ik allen nog geen photocard van Lisa. Maar dat komt helemaal goed, want ik heb Lisa haar soloalbum die later deze maand uitkomt besteld!

Als boekenliefhebber werd ik erg blij van de bookmark. Ik kreeg de Jennie Ice Cream versie.

Vervolgens zit er een poster bij, omdat die te groot om een foto van de maken, heb ik ‘m opgevouwen op de foto gezet (waar de namen van de leden van BlackPink opstaan). Opnieuw kreeg ik een product waar Jennie op staat! Haha, in mijn BLACKPINK The Show Live CD unboxing kan je zien dat ik toen twee Jennie photocards trok.
De poster heeft een holografisch effect net zoals de stickers die in de gift case zitten. Ik vind ze erg tof, omdat ze best wel groot zijn.

Naast al deze goodies zit in de special gift case een double-sided history poster set. Erg leuk, want het zijn voornamelijk foto’s van BlackPink hun debuut. Met andere woorden: heel passend voor het vijf jarig jubileum. Op de ene kant staat de hele groep en op de andere kant staat er iemand solo op.

Het is een prachtig pakket geworden en ik ben heel blij dat ik een pre-order had geplaatst. De luxe uitstraling van het fotoboek en alles wat het er nog bij zit, voelde het alsof ik mezelf een heel mooi cadeau heb gegeven!

Luister jij naar BlackPink?

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.