Unboxing BLACKPINK The Show 2021 Livestream Concert | Live CD

Gepost op 25 juni 2021 door Katja in KPOP / 0 Comments

Deze week kwam mijn bestelling, BLACKPINK The Show Live CD, van de webshop Hey!Hallyu binnen. Kijk je mee met de unboxing?

Op 31 januari (Koreaanse tijd) vond de Livestream Concert van BLACKPINK plaats. Je kon een ticket kopen om online het concert van de girlband bij te wonen. Aangezien het om 6 uur in de ochtend Nederlandse tijd zou plaatsvinden paste ik. Dat vond ik veel te vroeg, maar goed het is dan ook moeilijk om een tijd te vinden die voor de hele wereld handig is. Ik hoopte dat het concert ook op CD of DVD zou verschijnen. De CD werd als eerste aangekondigd en ik besloot meteen een preorder te plaatsen bij de super fijne webshop van Hey!Hallyu. Uiteindelijk komt er ook nog een DVD uit, maar vanwege de prijs wacht ik daar nog even mee. Ik zet het op mijn wishlist en misschien dat ik voor mijn verjaardag vraag.

Inmiddels heb ik mijn preorder binnen en ik ben zo onwijs blij met de kwaliteit van de audio. Lees verder voor de unboxing!

Als we kijken naar de voorkant van het album, dan kan je zien dat het een pop-up is. Onwijs creatief vind ik. Het geeft zo’n concert gevoel wanneer de meiden op het podium lijken te verschijnen wanneer je de pop-up opent.

Ze hebben het concert opgesplitst in 2 CD’s. Ik vraag me eigenlijk af wat de reden is. Misschien om zo de optimale kwaliteit te behouden? Als dat inderdaad de reden is, dan is het ze gelukt. De audio is van het concert opgenomen, dat kan je met name horen wanneer de meiden aan het lachen waren tijdens het concert of iets anders aan het doen waren. Toch is de audio helder! De nummers zijn ook anders opgenomen dan normaal, want het was deze keer met een liveband. Daardoor klonk het rockgeluid waar de girlband mee bekend staat meer door dan op hun andere (mini) albums.
In totaal staan er 15 tracks op de CD’s, maar het zijn 16 nummers. Twee liedjes werden namelijk aan elkaar gezongen. Tijdens het concert zijn er echter 18 nummers gezongen, maar zowel Lisa als Jisoo hebben nog geen eigen solo werk. Ze hebben daarom liedjes hebben gecoverd en wegens copyright mag dat uiteraard niet op het uiteindelijke album verschijnen.

De voorkant van het photobook kan je zien wanneer ik het over de CD’s heb. Het is zoals we gewend zijn van BLACKPINK knal roze. Toegegeven had ik verwacht dat het er anders uit zou zien. Terwijl ik het van te voren wel had kunnen weten, want de maten werden genoemd op de pagina waar ik mijn bestelling deed. Ik dacht namelijk dat het groter zou zijn en dat het los zou zijn van de CD’s. Maar het photobook van 96 bladzijden zit vast in het album. Voordeel is natuurlijk wel dat alles mooi bij elkaar blijft.
Het photobook is opgedeeld in twee delen. Het glossy papier is voornamelijk gemaakt tijdens het concert zelf en volgens mij ook van de losse photoshoots. Zodra het matte papier begint, zie je behind the scènes van het concert en volgens mij ook wat dingen die op de DVD komen te staan. Nu heb ik wel heel erg veel zin om een preorder te plaatsen voor de DVD, haha.

Wat K-pop anders maakt dan gewone pop wat betreft albums? Ik denk toch ook de extra goodies die bij de albums zitten. In dit geval zit er een stickervel bij waarvan er 5 verschillende opties waren die je kon ontvangen.

Als laatste natuurlijk de photocards! Van de photocards kon je er twee ontvangen van A en B. Van zowel A als B waren er 8 opties. Van beide opties heb ik Jennie getrokken van dezelfde photoshoot reeks. Doordat ik eerder dit jaar het album van Rosé heb gekocht, heb ik ook van Rosé een photocard. Nu alleen nog van de andere meiden! Maar dat komt vast goed, want ik heb de DVD en The Album op mijn wishlist staan.

Nu ben ik super benieuwd wie mijn blogs leest en ook fan is van BLACKPINK. Laat het me weten in de reacties hieronder of via mijn socials!

Liefs,

Tags: , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.