Unboxing Lisa Solo Album Lalisa

Gepost op October 2 2021 door Katja in KPOP / 0 Comments

De laatste tijd heb ik veel BlackPink unboxingen geplaatst, maar als het goed is zal dit de laatste k-pop unboxing van het jaar zijn. En die eer gaat naar Lisa haar debuut Lalisa.

Het was even wachten en een flink aantal keer is de releasedatum veranderd, maar Lisa van BlackPink is uitgekomen met haar debuut! Ongeveer een maand terug plaatste ik bij webshop Hey!Hallyu een pre-order voor Lisa First Single Album met YG benefits. Oh, en ik koos voor de optie CD Gold version. Ik wist meteen dat ik voor de CD wilde gaan, aangezien ik graag naar CD’s mag luisteren, maar het was wel even twijfelen tussen de Black en Gold editie. Van de ene kant vond ik Black logisch aangezien Lisa onderdeel is van BlackPink. Maar hoe tof is een Gold editie?

Zoals op de foto’s te zien is, kocht ik de Gold version. Helaas gaat dit niet om een eerste druk, maar om een tweede druk. Daardoor zaten bepaalde dingen niet meer in het pakket. Jammer, echter ben ik wel blij dat het nog mogelijk was om de Gold version te kopen, aangezien ik die kwa photoshoots de leukste vind.

Misschien heb ik dan geen eerste druk gekregen, wel had ik gelukkig de YG benefits. Ik ontving de Hologram Photocard en Mirror Photocard . Vanwege de laatstgenoemde kaart is de foto uit een andere hoek genomen, want anders had je mij die een foto maakt gezien in de photocard. De laatste photocard is de photocard die hoort bij het album.

Online had ik al verschillende polaroids voorbij zien komen. De polaroids van deze photoshoot waren mijn favoriet, dus ik ben heel blij dat ik deze polaroid heb gekregen. De foto die ernaast ligt kreeg ik als onderdeel van de YG benefit.

Het photobook telt 88 pagina’s en bestaat zowel uit glossy als mat papier. Het boek bevat meerdere photoshoots en door het papiergebruik laten ze onderscheid zien. Erg passend bij de bijbehorende photoshoots!

Een kijkje in het photobook met onder andere een van de foto’s die is gebruikt voor de teaser.

Als laatste zat er een dubbelzijdige poster in en de lyrics paper.

Normaal gesproken is de package box een van de eerste dingen die ik bespreek, maar in dit geval vond ik het veel mooier om het te laten zien in combinatie met de CD. Op de foto kan je zien dat de L open is, wat een leuk effect geeft als het photobook er onder ligt.
Onder in de box zit de CD en staat Lalisa met goud ingedrukt. De gehele box heeft een luxe uitstraling wat past bij Lisa’s singles Lalisa en Money.

Welke single van Lisa is jouw favoriet?

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.