Unboxing Rosé Solo Album -R-

Posted on March 25 2021 by Katja in KPOP / 0 Comments

Begin maart had ik het eerste album van Rosé genaamd -R- gepreorderd bij YourKpop.nl. Dankzij heel veel geluk kreeg ik gisteren al het pakket binnen! Kijk je mee met de unboxing?

Aangezien het album helemaal uit Korea moest komen, zou het pakket pas halverwege april in Nederland zijn. En dat is alsnog heel snel. Het was dan zowel voor de webshop, waar ik het album heb besteld, als voor mij een enorme verrassing dat het album afgelopen weekend al in Nederland aankwam.
Doordat ik Rosé haar album heb gepreorderd ontving ik extra freebies. Zoals een hele mooie poster en selfie photocard.

Ik ben al een paar jaar K-pop fan en het begon voor mij allemaal met BlackPink. Toevallig is Rosé mijn bias, daarom ben ik extra blij met haar eerste solo album! Via de webshop YourKpop.nl kon ik haar album preorderen en ontving ik ook van hun een aantal leuke freebies zoals stickers, een verzamelkaart en deze lieve handgeschreven kaart.

Het album is een luxe doos met een ribbel en vermoedelijk gemaakt van natuurkarton. Als je de doos opent zie je als eerste een uniek gevouwen papier wat zowel de dankbrief is als waarop de songteksten staan. Gevouwen in het papier zitten de volgende dingen:

7 stickers. Oké, je ziet er op de foto maar 5 liggen, maar dat komt omdat ik ze zelf niet zag liggen op de poster, waardoor ik me pas later realiseerde dat er nog meer stickers waren.

2 polaroids. Er zijn in totaal 9 verschillende polaroids te krijgen en deze 2 ontving ik. Met name de foto die is gemaakt in de limousine vind ik erg cool!

4 postcards. In totaal zijn er 18 postcards en deze 4 heb ik gekregen. Mijn favoriet is de foto in de limousine en de foto op de trap. De foto op de laatstgenoemde plek vond ik zo’n toffe vibe geven in de MV.

De CD en het fotoboek bestaande uit 98 bladzijden. Ik vind het een heel mooi album geworden met als mijn favoriete lied On the Ground. Dankzij de webshop was alles enorm goed verpakt en een super groot voordeel is dat ik geen douane kosten heb hoeven te betalen. Omdat het album uit Korea komt, is de kans zeer groot dat je best veel moet betalen. Zonde als je maar een album koopt. Door te bestellen bij webshops zoals bijvoorbeeld YourKpop.nl weet je van tevoren al wat je betaalt en je steunt er meteen een lokale ondernemer mee.

Enorm bedankt YourKpop.nl voor de handgeschreven kaart, freebies en de goede zorgen!

Heb jij de nummers van Rosé al beluisterd?

Liefs,

Tags: , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.