Unboxing Stray Kids Oddinary [Limited] (Frankenstein ver.)

Gepost op 8 april 2022 door Katja in KPOP / 0 Comments

Onlangs kwam mijn bestelling, Stray Kids Oddinary, van de webshop Hey!Hallyu binnen. Kijk je mee met de unboxing?

Naast BlackPink en BTS ben ik ook enorm fan van Stray Kids. Ik ben dol op hun mix van muziekstijlen, lyrics en performance. Met name de twee full albums die ze hebben uitgebracht vind ik erg tof. Hetzelfde geldt voor hun solo’s en unit songs. De eerder uitgebrachte full albums had ik beide online overgekocht, aangezien die waren uitgekomen toen ik de groep nog niet volgde. Maar voor hun comeback besloot ik een pre-order te plaatsen bij mijn favoriete Nederlandse k-pop shop. 

De comeback Oddiary is Stray Kids hun zesde mini album. Het album bevat zeven liedjes die kwa stijl heel verschillend zijn, maar tegelijkertijd erg goed bij elkaar passen en bij het concept van de comeback. Je kan het zelfs terugzien in de drie verschillende versies van het album. Er zijn twee “normale” versies: Mask off (rood) en Scanning (blauw). Daarnaast was er een limited editie oftewel Frankenstein genaamd. Na heel veel twijfelen overtuigde een vriendin van mij om voor de limited te gaan, aangezien het zoals de naam al zegt limited is en daar zaten ook meer dingen bij dan bij de “normale” versie. Niet veel later werd bekendgemaakt dat de limited editie was uitverkocht in slechts een paar uur, maar gelukkig was ik een van degenen die de limited zou ontvangen.

Als eerste zit het album is een super mooie en luxe package box wat een enorme verbetering is van de verpakking van hun tweede full album. Wanneer je de doos opent zitten er verschillende dingen in waaronder het fotoboek die past bij het concept van deze versie en een mini poster. De mini poster heeft acht versies en ik kreeg Han.

De CD kleurt groen en het papier met de lyrics papier vind ik erg goed bedacht. Het is helemaal in Frankenstein concept en doet denken aan een blauwdruk alsof je zelf nog iets moet bouwen. Ik heb het inmiddels al een paar keer bekeken en nog steeds ben ik niet uitgekeken.

Vervolgens zitten er drie photocards bij al is de kans groot dat je er inmiddels vijf hebt geteld. Nou euhm, blijkbaar kregen mensen dat als je bestelde bij een bepaalde webshop in Korea en de Nederlandse webshop had toevallig net daar ingekocht. Dus ook voor mij waren de twee extra photocards een verrassing.

Daarnaast zitten er nog stickers bij. Alles wat ik tot dusver heb genoemd is redelijk hetzelfde per versie. Maar de limited editie heeft nog net wat meer waaronder de pop-up card. Die vind ik super leuk en staat nu ook in mijn boekenkast. Een van de planken heb ik ingericht voor Oddinary en dit past er dus perfect bij.

Het laatste wat alleen bij de limited editie zat, was de character art book.

Ongeacht welke versie je had gekozen… als je een pre-order had geplaatst dan ontving je ook vier trading unit photocards en een poster. De poster heb ik omdat het te groot was niet gefotografeerd. 

Dit was mijn eerste comeback als Stay (fan van Stray Kids) en ik ben eigenlijk alleen nog maar meer fan geworden. Het is “maar” een mini album, toch zit er onwijs veel zorg en aandacht in het album. Ik heb het niet alleen over dit fysieke exemplaar, dan heb ik het ook over de muziek. Van de lyrics tot de gekozen melodie, ritmes, etc. Het is zo goed uitgekozen! En de choreografie is een van de sterksten die ik in de afgelopen maanden heb gezien. Ik kijk uit naar Stray Kids volgende comeback al kan dat nog even duren, aangezien ze van het zomer eerst op wereldtournee gaan. 

Wat vind jij van de comeback van Stray Kids?

Liefs,

Tags: ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.