Unboxing ‘Unlikely Romances’

Posted on June 12 2019 by Katja in Boeken / 0 Comments

Mijn derde en voorlopig laatste Fairyloot kwam onlangs binnen. En oef, wat was die goed gevuld!

Oké, laat ik beginnen met zeggen dat ik dol ben op Fairyloot en het een fantastisch box vind. Maar ik besloot om er voor nu even mee te stoppen. De afgelopen maanden spraken mij de thema’s enorm aan en die voor de volgende box minder en heb ik ook niet zo veel met die fandoms. Daarnaast wil ik graag nog een aantal reizen maken dit jaar, dus heb ik besloten om geld te besparen waar het maar kan. En deze box scheelt natuurlijk al meteen een paar tientjes per maand. Goed en nu verder met de unboxing! Want wow, wat een goedgevulde box met super leuke goodies.

Bamboo Travel Mug | Theedoek
Hoe mooi zijn deze producten? De theedoek heb ik voor nu even in een doos gestopt voor wanneer ik later mijn eigen appartement heb. En wat een leuke ideeën heb ik daarvoor! Met een boekig thema. Ik vind de opdruk en de quote goedgekozen. Afgelopen maand heb ik De Selectie-serie uitgelezen. Wat ga ik de personages missen!
De travel mug is denk ik wel mijn grote favoriet die in de box zit. Het is mooi afgewerkt met een quote van Tahereh Mafi en op de achterkant staat er nog iets geïnspireerd van haar laatste boek. Doordat de mok lichtgewicht is, vind ik het inderdaad ook fijn om mee te nemen voor onderweg. Het komt weleens voor dat ik mijn thee of koffie net niet helemaal op krijg voordat ik de deur uitga, dan doe ik het meestal in een travel mug en drink ik het onderweg op naar mijn bestemming. En hoe fijn is het dat je tegenwoordig bij de meeste koffietentjes korting krijgt als je je eigen mok bij je hebt?

Kaars | Sticker | Kroon sleutelhanger | Pepermuntblikje
Oef, die kaars ruikt heerlijk naar bamboo, verse lelies en zachte houtachtige ondertoon (mijn favoriet). De kaars draagt de naam Starfall en is geïnspireerd op Court of Thorns and Roses – serie door Sarah J. Maas.
De sticker is natuurlijk met Magnus en Alec van Cassandra Clare’s Shadowhunter boeken.
De sleutelhanger is een vorm van een kroon en wat een details! Past helemaal bij het The Cruel Prince van Holly Black.
Het pepermuntblikje heeft een leuke tekst en ik ben er blij mee dat het in de box zat. Ik heb eigenlijk bijna altijd wel kauwgom of pepermunt bij me wanneer ik onderweg ben. Dit blikje kan ik makkelijk in mijn tas gooien.

Pencil Case | Magnetische boekenleggers | Notepad | Tarotkaarten
De pencil case heb ik meteen in gebruik genomen en wat heeft het een fantastische kwaliteit! Hetzelfde geldt de magnetische boekenlegger. De personages de daarop staan komen uit de boeken The Wrath en The Dawn and Flame in the Mist beide geschreven door Renee Ahdieh. Ik heb haar boeken nog niet gelezen, maar heb er veel goede verhalen over gehoord.
De notepad heeft een mooi artprint, altijd fijn om zoiets op je bureau te hebben liggen, zodat ik niets hoef te vergeten.
Last but not least, de tarot kaarten. Ook die zijn weer super mooi! Ik heb dan nu de set van Six of Crows compleet. En ik zit erover na te denken om ook de ander kaarten aan te schaffen, zodat ik straks een vol dek van de kaarten heb.

The Beholder – Anna Bright
Selah has waited her whole life for a happily ever after. As the only daughter of the leader of Potomac, she knows her duty is to find the perfect match, a partner who will help secure the future of her people. Now that day has finally come.
But after an excruciatingly public rejection from her closest childhood friend, Selah’s stepmother suggests an unthinkable solution: Selah must set sail across the Atlantic, where a series of potential suitors awaits—and if she doesn’t come home engaged, she shouldn’t come home at all.
From English castle gardens to the fjords of Norge, and under the eye of the dreaded Imperiya Yotne, Selah’s quest will be the journey of a lifetime. But her stepmother’s schemes aren’t the only secrets hiding below decks…and the stakes of her voyage may be higher than any happy ending.

Wat een box! En wat zat er veel in en ook nog eens met producten die ik veel gebruik. Ik had me geen betere voor mij laatste box kunnen wensen.

Liefs,

Tags: , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.