Vegan Dr. Martens

Gepost op 14 maart 2019 door Katja in Mode / 2 Comments

Op naar een meer veganistische levensstijl blijft voor mij niet alleen bij eten, maar ook gaat het om mijn kleding. Lees je mee?

Gelukkig heeft mijn favoriete schoenenmerk al heel lang ook een Vegan schoenenlijn. Onlangs kreeg ik mijn eerste paar uit deze lijn. Helaas niet meer leverbaar op het moment, maar goed ze zijn wel vergelijkbaar met de andere uit de lijn aangezien meerdere het model 1460 zijn. 1460 zijn de boots. Mijn favoriet! Ik heb een lage paar schoenen, maar toch blijven de boots de hoogte die ik sneller uit de kast pak. Ik heb het idee dat ze ook het beste passen bij mij en bij mijn kledingstijl. In ieder geval, voor welk paar Vegan Dr. Martens heb ik gekozen?

Vegan 1460 Chrome metal. Ze zijn in het echt wat donkerder dan op de foto. De kleur zit meer tussen zwart en donker grijs in. Het materiaal is soepel en gemakkelijk met een doek af te nemen. Het inlopen gaat iets moeizamer. De hak doet behoorlijk pijn en ik heb al meerdere keren blaren gehad. Ik las op Twitter een trucje met sporttape, dus dat ben ik van plan om uit te gaan proberen. Voor de rest vind ik de schoen super zitten! Het sluit nauw aan om mijn voet, daarnaast lopen ze (op de blaren na) heerlijk.


Heel langzaam begin ik een veganistische levensstijl aan te nemen. Ik was al een tijdje bezig met cosmetica, daarna volgde mijn eten en nu ook mijn kleding. Het betekent niet dat alles bij mij nu vegan moet zijn. Al denk ik dat ik vanaf nu alleen nog maar vegan Dr. Martens in de toekomst ga aanschaffen. Het zijn schoenen die ik jaren draag. Ik schaf hooguit twee paar per jaar aan en daar wil ik nu nog bewuster over nadenken.

Ik ben in ieder geval blij dat Dr. Martens ook experimenteert met de Vegan schoenenlijn. Het is niet alleen saai zwart. Op het moment hebben ze zelfs goud- en zilverkleurige edities op de markt. Ik hoop dat ze in de toekomst in nog meer kleuren uit komen. Voor in de zomer ben ik al super blij dat ze vegan sandalen hebben.

Dan ga ik nu verder bezig met het inlopen van mijn nieuwe aanwinst. Vegan of niet, het blijven wel Dr. Martens.

Liefs,

Tags:


2 responses to “Vegan Dr. Martens

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.