Vega(n) in Hannover

Gepost op March 9 2022 door Katja in Reizen / 0 Comments

Tijdens mijn verblijf in Hannover bezocht ik verschillende eettentjes en in deze blog heb ik mijn favorieten bij elkaar gezet.

Markthalle
Let op: in de Markthalle wordt alleen contant betaald.
Voor je boodschappen of je lunch is dit de perfecte plek om je eten (af) te halen. Ik at bij een Aziatisch restaurant, Noosou, die ook veel keuze hadden in vegetarische gerechten. Voor vrij weinig geld had ik een goed gevulde lunch met veel groenten en het was zo ontzettend lekker! Noosoe serveert gerechten van verschillende keukens uit Azië. Dus er is heel veel keuze wat erg fijn is als je bijvoorbeeld met een groep vrienden bent die verschillende smaken hebben.
Na de lunch haalde ik een drankje to go op bij Vitamin bar en ging vervolgens de rest van Hannover verkennen.

Francesca & Fratelli
Wat betreft pizza bodem is dit een van de lekkerste pizza’s die ik buiten Italië heb gegeten. De bodems proeven erg zacht. Het beste woord hoe ik het kan beschrijven is “fluffy”. Daarnaast is er heerlijk brood bij de antipasti, dat ook vegetarisch verkrijgbaar is! Gelukkig heeft deze keten meerdere vestigingen in Hannover, dus je bent nooit ver van een heerlijke pizza. En voor ik het vergeet, je kunt ook elke pizza met biologisch speltdeeg bestellen en zelfs veganisten zullen iets op het menu vinden.

Lokal Vier
Toen ik er ging eten, was er nog een ontbijtbar, waar ik een van de heerlijkste ontbijten ooit heb gehad! Maar nu ben ik erachter gekomen, tijdens het schrijven van deze blogpost, dat het restaurant alleen nog maar aan het einde van de middag is geopend en dat ze geen ontbijt meer doen. Hopelijk verandert dat weer zodra de economie is gegroeid, want ik vond het een heerlijke plek.
Gelukkig hebben ze ook vega(n) gerechten op de menukaart voor diner, maar helaas is het wel een stuk minder dan wat ze aanboden voor ontbijt. Kom je niet voor diner en wil je juist een drankje doen, dan is Lokal Vier een zeer geschikte plek, aangezien ze verschillende cocktails maken, veel keuze uit G&T’s hebben en het pand ongelooflijk veel sfeer heeft.

Enchilada
Dol op Mexicaans eten? Ik in ieder geval wel! En de keuze die ze hebben voor vegetariërs en veganisten is enorm. Het is onmogelijk om te kiezen wat ik het lekkerst vond. Naast de hoofdgerechten, zijn de bijgerechten aan te raden om erbij te nemen.

Ben jij weleens in Hannover geweest en heb jij een goede vega(n) tip?

Liefs,

Tags: , , ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.