Wat als geld geen probleem is?

Gepost op 7 april 2015 door Katja in persoonlijk / 4 Comments

Wat als geld geen probleem is? Dat is een vraag die mij vaak bezig houd. Wat als er een een klein plastic kaart bestond waarmee je alles kon betalen, zonder dat het je echt geld kost? Waar zou ik dan aan het doen zijn? Waar zou ik op de wereld zijn? 

Ik vind het werkelijk heerlijk om weg te dromen bij al deze vragen. Ik waag me dan op alle zeven continenten gebracht met alle vervoersmiddelen die je kan bedenken. Wat als ik nu die plastic kaart in handen gedrukt zou krijgen? Ik denk dat ik meteen mijn reis naar Scandinavië ga boeken. Ondertussen een paspoort aanschaffen, want ik heb een ID en als ik werkelijk alle continenten wil bezoeken dan zal ik een paspoort wel nodig zijn.

Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik dan zou gaan studeren aankomende herfst, want na mijn reis naar Scandinavië zou ik monniken les willen geven in Sri Lanka. Ik zou daarna naar China gaan om over de Chinese muur te wandelen. Na Azie ga ik Down Under om te kijken hoe de Aborigines vroeger hebben geleefd en hoe de huidige mensen overleven in woeste landschap (Ja, Aborigines bestaan nog). Een road trip door de Verenigde staten, dansen in Argentinië en The Big 5 spotten in Afrika.

<3

Ik zou alles op de wereld willen zien en mijn blog? Die zal bomvol staan met mijn avonturen. Wat als geld geen probleem is? Dan zou je mijn gezicht nooit meer weer zien waarschijnlijk. Behalve op de jaloersmakende foto’s die ik op mijn blog zou plaatsen.

Toegegeven dat ik toch terug naar Nederland zou gaan om mijn HBO diploma te halen. Oké, toch niet. Ik ga wel studeren in het buitenland. Ik vond laatst een hele leuke fotografie opleiding in Australië. Het lijkt mij namelijk wel praktisch als ik daarin een studie heb gedaan zodat ik foto’s kan gaan maken van alle plekken waar ik in de toekomst naar toe ga. En je zegt toch geen nee tegen Oceanië?

Everything's Right | via Tumblr

Als ik dan iets van 2 jaar heb gereisd zou ik naar Boston, VS willen om daar naar een College te gaan die zich richt om te kunnen werken bij een uitgeverij. Mijn leven zal bestaan uit werken en reizen. Tegenwoordig ben je niet meer verzekerd van een baan. Vaak zijn het jaarcontracten die je aangeboden krijgt. Dus doe mij maar een jaarcontract, daarna ga ik wel weer verder reizen.

Ik kies er expres voor om te werken ook al heb dat plastic pasje waardoor alles in mijn leven gratis is. Want ik zie werken als het verrijken van je kennis. Dus waarom zou ik dat laten schieten? Als ik de baan niets vind kan ik altijd nog mijn koffers pakken om te vertrekken naar de volgende stad, land, continent…

Wat zou jij doen als geld geen probleem is? 

Liefs,

header31-860x280

Tags:


4 responses to “Wat als geld geen probleem is?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.