Wat ik ga doen in mijn zomervakantie

Posted on August 7 2020 by Katja in persoonlijk / 4 Comments

Bijna, bijna… nog heel even en dan heb ik vakantie!! Geen buitenland, maar andere plannen.

Om heel eerlijk te zijn was het voor corona al de vraag of ik wel naar het buitenland ging. Nee, ik denk het niet. Dat komt omdat het plan eerst was dat ik eind augustus of begin september naar Amerika zou gaan. Twee weken Atlanta en daarna twee weken naar New York. Deze reis was een cadeau aan mezelf voor al het harde werken de afgelopen jaren. Daarnaast zou ik ook vrienden en kennissen weer zien. Nou goed, het is duidelijk dat dit plan niet doorgaat. Maar zoals ik net al noemde was ik waarschijnlijk ook in de oude situatie niet naar het buitenland gegaan. Maar wat zijn dan mijn plannen voor deze zomervakantie?

Lezen, lezen en oh heb ik al lezen gezegd?
Met mijn reading challenge gaat het behoorlijk goed. Ondanks dat ik heel veel manuscripten voor mijn werk lees, lukt het me ook om in mijn vrije tijd veel te lezen. Ergens verbaasde me dat van de ene kant wel, want eerder las ik ook veel in de trein. Maar waarschijnlijk doordat ik niet meer veel weg ga heb ik op een andere manier tijd voor lezen en veel meer dan voorheen. Haha, en nu ben ik van plan om ook veel in mijn vakantie te gaan lezen. Even niet werk gerelateerd, maar lekker voor mezelf en hopen dat ik zo mijn TBR nog kleiner maak. Β 

De natuur in!
Wow, wat heb ik een goede week voor mijn vakantie uitgekozen: prachtig weer! Ik ben mijn eigen baas en kan vrij gemakkelijk zeggen wanneer ik mijn vakantie opneem, maar het toeval wil dat ik dit ver van te voren al zo had gepland. Dankzij het mooie weer hoop ik lekker veel de natuur in te kunnen. Hoe en wat precies weet ik nog niet. Ik laat me verrassen wat de week mij brengt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat te heet is en ik liever in de tuin vertoef.

Nieuwe recepten proberen
De afgelopen weken was het soms echt gekkenhuis kwa werk. Ik vind het altijd enorm belangrijk om gezond te eten en dat heb ik ook zeker gedaan. Wel vind ik het jammer dat geen kans heb gehad om iets nieuws proberen te maken of ΓΌberhaupt wat uitgebreider te koken. Koken en bakken zijn voor mij ontspanning. Wanneer ik daar mee bezig ben, denk ik aan niets. Bezig met mijn handen en meestal een heerlijk eindresultaat.

Op de dag dat deze blogpost verschijnt, heb ik een belangrijke afspraak en daarna heb ik dan echt vakantie! Het is voor een week, maar dat komt omdat ik in het voorjaar twee keer een week vrij heb genomen. Daarnaast ben ik allergisch voor de zon, dus zomervakanties hoeven voor mij niet lang te zijn. Echt even genieten van komende week en dan ga ik vanaf halverwege augustus weer bezig met hele toffe projecten!

Liefs,

Tags: , ,


4 responses to “Wat ik ga doen in mijn zomervakantie

  1. Fijne vakantie Katja! πŸ™‚ Hopelijk weten we het allebei een beetje uit te houden in deze hitte… Ik hoop deze weken ook nog even flink veel te lezen voordat ik ga beginnen met mijn baan! πŸ™‚

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.