Win een bonushoofdstuk van TEOOO/Allesbehalve ok 💖👊🏻✨

Gepost op 28 januari 2018 door Katja in Boeken / 0 Comments

Ken jij auteur Laura Steven al? Ja of nee, dat maakt niet uit, want ik wil je graag leuke dingen over haar debuut vertellen en nog iets anders leuks! Lees je mee?

Izzy O’Neill hier! Straatarme wees, ambitieuze cabaretier en Ongelooflijke Slet, als je de roddelsites tenminste mag geloven…
Izzy had nooit verwacht dat ze op haar achttiende het slachtoffer zou zijn van een internationaal online-schandaal. Maar als expliciete foto’s van haar met de zoon van een politicus online komen te staan, laten treiteraars niets van haar heel. Gewapend met een enorme bak nacho’s en haar beste vriend Ajita als steun en toeverlaat, probeert ze het van zich af te lachen. Maar als het dagelijkse slutshaming verergert, leert ze snel dat de wereld tienermeiden niet oké behandelt. Allesbehalve oké zelfs.

Er is iets wat er niet in het boek beschreven wordt en dat is hoe Izzy haar maagdelijkheid verliest… Maar zou je dat toch willen weten? Preorder The Exact Opposite of Okay/Allesbehalve ok voor 7 maart 2018 – en email het bewijs naar theexactoppositeofokay@gmail.com – dan wordt het super exclusieve BONUS SCENE (in Engels) naar je gestuurd op de dag wanneer het boek uitkomt.

Deze bonus scene is nergens anders verkijgbaar, dit is de enige manier om erachter te komen hoe Izzy een ronde blauwe plek kreeg op haar linker kont. Dus preorder het boek nu! Het maakt niet uit of je het boek in het Engels of in het Nederlands koopt. Echter, is het wel handig om in het Engels te mailen!

Dit boek is voor iedereen wie zichzelf ooit een feminist heeft genoemd… en iedereen wie zichzelf niet zo noemt.

Funny, unapologetic and shameless in the best possible way, this is a YA heroine (and book) that you’ve never seen before – Louise O’Neill, award-winnaar auteur van Asking for It

This book will make you laugh out loud, nod in agreement, cringe with recognition, and stand up and cheer. I adored it – Katherine Webber, auteur van Wing Jones

foto van Charlotte Summers, eigen edit

En wil je de auteur ontmoeten? Goed nieuws! Laura zal op YALFest 2018 aanwezig zijn! Als dat geen reden is om het boek nu aan te schaffen, dan weet ik het ook niet meer. Maar oké, ik geef je toch nog een paar reden. Want Laura is namelijk een fantastisch persoon. Hoe kan ik dat nou weten? Nou ik zit in haar streetteam en heb zo de kans gekregen om haar een paar keer kort te spreken. Ze komt uit het noorden van Engeland, Newcastle om precies te zijn. Laura is schrijver, journalist en screenwriter. Ze werkt bij een non-profitorganisatie die vrouwelijke schrijvers ondersteunt. Daarnaast heeft ze een MA in creatief schrijven en TEOOO/Allesbehalve ok is haar eerste boek!

Ga jij het boek lezen?

Liefs,


Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.