1-op-1 coaching

Gepost op 13 juli 2020 door Katja in Droom, Durf, Doe, Ondernemen / 0 Comments

De 1-op-1 coaching is bedoeld voor ambitieuze dromeraars die klaar zijn om hun dromen achterna te gaan.

Vorige week introduceerde ik het dromen uur, maar ik wilde ook graag iets aanbieden voor de mensen die na het dromen uur een langer traject willen volgen. Of bij voorbaat al weten dat ze een langer traject in willen gaan. Daarom introduceer ik de 1-op-1 coaching. Deze trajecten duren een half jaar en kan steeds met een half jaar verlengd worden.
De 1-op-1 coaching traject stellen we samen in elkaar met een minimum van drie afspraken* van anderhalf uur. Uit ervaring is gebleken dat in veel gevallen een uur net te kort is, omdat je dan net in het gesprek zit.

Na het gesprek geef ik je opdrachten mee. Groeien als persoon doe je namelijk niet in die anderhalf uur dat we contact hebben. Groeien doe je juist buiten die tijd. En de opdrachten ondersteunen je onderweg om je dromen waar te maken!
Ben je er nog niet klaar voor? Geloof me, je zal er nooit klaar voor zijn. Je kan blijven wachten tot het juiste moment komt, maar die zal niet komen. Als dit je aanspreekt en je 100% voor je dromen wilt gaan, dan is de juiste tijd nu.

De 1-op-1 coaching is bedoeld voor ambitieuze dromeraars die klaar zijn om hun dromen achterna te gaan. Want hoewel jij al aardig wat succes op bepaalde vlakken in je leven hebt behaald, weet je dat je tot zoveel meer in staat bent. Maar juist alle (groei) mogelijkheden overweldigen jou.  

  • Authenticiteit is enorm belangrijk voor jou.
  • Je weet niet goed waar je zou kunnen beginnen om verder te groeien.
  • Jij wilt er nog veel meer uithalen, voor jou is the sky the limit, maar hebt geen idee waar je moet beginnen.
  • Als jij jouw potentieel wilt ontketenen, is het tijd om iemand te zoeken die niet alleen jouw droom gelooft en deze ondersteunt. Ook iemand die weet hoe je al jouw doelen kunt realiseren. Tevens op een manier die 100% bij jou past.

Vanaf halverwege augustus zijn er vijf plekken beschikbaar voor 1-op-1 trajecten. Omdat ik maar een maximaal aantal plekken beschikbaar heb, werk ik alleen met mensen die 100% voor hun dromen willen gaan en die weten dat zij daarin verantwoordelijkheid moeten nemen en bereid zijn om de stappen te nemen die ervoor nodig zijn. Herken jij je in deze omschrijving? Mail dan naar thatblondewoman@gmail.com. We plannen een belafspraak in van maximaal 30 minuten, zodat ik weet wat jouw doelen en dromen zijn. Daarnaast ook om te kijken of we een match zijn om resultaten neer te zetten.     

Liefs,

*Afspraken zijn op dit moment alleen mogelijk via Whereby, Skype, Google Hangouts of telefoon.

Tags: , , ,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.