7 jaar That Blonde Woman & winactie

Gepost op 11 oktober 2021 door Katja in winactie / 2 Comments

Vandaag bestaat deze blog alweer 7 jaar! Wat heb ik onwijs veel gedaan op dit stukje internet en dan komen er ook nog hele toffe projecten aan.

Aan de ene kant wil ik zeggen dat de tijd snel gaat, maar aan de andere kant ook weer niet. Er zijn jaren geweest dat ik me afvroeg waarom ik nog zou werken aan That Blonde Woman. Maar ik wist dat er een moment in mijn leven zou komen dat ik er spijt van zou krijgen als ik niet zou doorzetten. Als er een jaar is dat ik dankbaar ben dat ik toentertijd heb doorgezet, dan is het wel dit jaar. That Blonde Woman is niet meer alleen een blog. That Blonde Woman is een goedlopend bedrijf.
Begin dit jaar wist ik niet meer waar ik het moest zoeken. Zowel werk als privé ging het niet goed met me. 2020 heeft onwijs veel kapot gemaakt wat betreft mijn bedrijf en helaas kreeg ik later dat jaar ook veel tegenslag in mijn privéleven.
Maar nu we in het laatste kwartaal zitten van 2021 kan ik oprecht zeggen dat ik me weer goed voel. Meer dan dat. Ik durf weer te dromen. Echter blijft het niet alleen bij dromen. Jullie kennen me inmiddels langer dan dat. Ik ga iets ondernemen waarvan ik altijd al heb gedroomd. In minder dan twee maanden tijd zal ik er alles over vertellen en neem ik je door middel van mijn blog mee naar die droom. Ik kan niet wachten! Ik heb het afgelopen jaar gewerkt om die droom mogelijk te maken en nu het al bijna voor de deur staat, giert de adrenaline door mijn lijf. 

That Blonde Woman begon als mijn blog en nu is het veel meer dan dat. Daarvoor wil ik jou als lezer bedanken. Leuke reacties, lieve berichtjes en samenwerkingen hebben deze blog gemaakt tot wat het nu is. Het liefst zou ik jullie allemaal een cadeau en een knuffel willen geven om mijn dankbaarheid te tonen. Helaas gaat dit niet, dus heb ik besloten om hier op mijn blog een winactie te houden. En mocht je me ooit in het echt tegenkomen, vraag dan gerust om een knuffel. Voor nu *digitale knuffel*!

Als liefhebber van boeken en ook als Grisha-ambassadeur bij Blossom Books wist ik meteen dat het cadeau een boek moest zijn uit de Grishaverse. Een van mijn favoriete boeken die ik tot nu toe dit jaar heb gelezen is De Taal der Doornen. Wie het boek ook mag winnen, hopelijk geniet je er evenveel van als ik.

De Taal der Doornen – Leigh Bardugo
Duik in een wereld van spookstadjes, hongerige wouden en pratende dieren, een wereld waar bij maanlicht duistere overeenkomsten worden gesloten. Lees over de zeemeermin die dodelijke stormen oproept en over een rivier die bereid is een door liefde verblinde jongeman te helpen, maar alleen tegen een vreselijke prijs.
Geïnspireerd door mythes, sprookjes en legenden schreef Leigh Bardugo, bestsellerauteur van De Grisha-trilogie en De Kraaien, een heerlijk sfeervol boek met zes korte verhalen vol bedrog, wraak, zelfopoffering en liefde. Aangevuld met de prachtige illustraties van Sara Kipin is dit een musthave voor elke sprookjesfan!

Lees hier mijn recensie van De Taal der Doornen.

Wil jij De Taal der Doornen winnen? Dit is hoe je kans maakt:

 • Geef in de reacties antwoord op de volgende vragen:
  Welk sprookje is jouw favoriet?
  En waarom?
 • Deel deze winactie op social media en tag @thatblondewoman @blossombooks.
 • Je bent woonachtig in Nederland of België.
 • Meedoen kan tot en met 18 oktober 2021. Daarna wordt de winnaar per mail op de hoogte gesteld.

Liefs,

Tags:


2 responses to “7 jaar That Blonde Woman & winactie

 1. Gefeliciteerd meis! <3

  Mijn favo sprookje is Belle en het Beest. Niet alleen voor de mooie jurken, de vrolijke liedjes en mijn favo bloem, maar ook door het verhaal van het beest: uiterlijk en innerlijk los van elkaar zeggen niet altijd alles.

 2. Gefeliciteerd! Wat gaaf! Mijn favoriete sprookje is Assepoester. Ik heb die film vroeger wel honderd keer gezien en kan nog steeds geen genoeg krijgen van het bibbedie bobbedie boe deuntje. Maar ook het principe dat hoe naar mensen soms ook kunnen doen tegen je, blijf vriendelijk en blijf bovenal in jezelf geloven. Geluk vind zijn weg naar jou wel op een andere manier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.