Blossom Books Book-tag met Jessica Brody

Gepost op 14 oktober 2016 door Katja in Boeken / 0 Comments

bbbtjb

Tijdens de najaarsaanbieding van Blossom Books won ik de Book-tag met Jessica Brody auteur van Elke dag maandag. De dames van Blossom Books hebben een eigen tag gemaakt en de vragen gebaseerd op uitgegeven (of nog te verwachtte) boeken. Lees je mee?

1. Hoe avontuurlijk ben jij? Zou je een andere wereld durven te verkennen? (De 100, Kass Morgan)

Om heerlijk te zijn? Niet! Ik hou van het comfort van thuis. Wat moet ik zonder Starbucks? En sushi???

2. Als je een fictief karakter kon vermoorden, welke zou dat zijn? (List en Leugens, Leigh Bardugo)

Oooh! Leuke vraag! Ik kan niet anders zeggen dan President Snow van De Hongerspelen, die man is irritant!

3. Wie is je OTP (one true pairing)? (Ik geef je de zon, Jandy Nelson)

Hmm, ik wil niet in moeilijkheden komen, dus zeg ik mijn man en ik. Of mijn hond, Honey.

4. Wie wil je in je schrijvers squad hebben? (Kids of appetite, David Arnold)

In ieder geval Jessica Khoury, Morgan Matson, and Jennifer Bosworth. Zij zijn zo behulpzaam elke kaar wanneer ik vast zit in een plot, titel, welk boek ik hierna moet lezen of alles op het gebied van auteur zijn!

5. Wat is je favoriete sprookje? (The Lunar Chronicles – Marissa Meyer)

Ik heb altijd gehouden van de sprookjes Rapunzel en De stukgedanste schoentjes. Waarschijnlijk omdat al deze karkaters rebellen zijn en niet doen wat er van ze verwacht worden. Verlaat de toren niet! Ga niet uit dansen midden in de nacht! Nope, I’m doing what I want.  

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.