Bullet Journal April ’20

Posted on April 2 2020 by Katja in Bullet Journal, Creatief / 0 Comments

Het liefst ben ik elke dag creatief bezig. Al is het maar even. Met een bullet journal kan dat!

Hoe ging het mediteren gisteren? Misschien voelt het op de eerste dag nog een beetje onwennig, maar dat komt goed. Over een paar dagen als je routine hebt gevonden, dan gaat het vanzelf. Mijn voorkeur is om in de ochtend te mediteren. Enkele keren doe ik het ook extra in de avond. En heel soms, wanneer ik me overdag gestrestst voel, dan mediteer ik overdag. De ochtend vind ik het fijnst omdat ik dan op die manier mijn dag kan opstarten. Het geeft me meteen veel energie voor wat ik dan ook mag doen die dag.

Voor vandaag heb ik een creatieve blogpost op de planning. Mijn bullet journal voor de maand april. Op deze manier kan je zien wat ik onder andere opschrijf in mijn bullet journal.

Thema
Het thema is een oktober 2019 recreatie van de Canadese Youtuber Amanda Rach Lee. Zij legt elke maand in een video uit wat ze doet, hoe je het vervolgens tekent, etc. Afgelopen oktober had ik voor mezelf een ander thema. Maar ik wilde dit thema ooit nog een keer maken. Deze maand volg ik bij Mary Josie Boog een Instagram Goddess training. Het leek me dus het perfecte moment voor dit thema.

Doelen
Over het algemeen heb ik 3 tot 5 doelen. Persoonlijk of werk gerelateerd. Ik wil elke maand groeien als persoon en steeds een stap dichterbij mijn dromen komen. Door gericht elke maand met mijn doelen te werken hoop ik dat zo te kunnen bereiken. Dit doe ik trouwens al jaren en het werkt voor mij.
Ow, en de doelen heb ik deze keer weggehaald. Het heeft namelijk voor de helft te maken met het nieuwe onderdeel van mijn bedrijf. En ik laat jullie nog even in spanning wat ik precies van plan ben.

Lees hier meer over het nieuwe onderdeel van mijn bedrijf.

TBR en Reading Tracker
Welke boeken ik heb gelezen houd ik bij in mijn TBR lijstje. Daarnaast staat de reading tracker, dat is hoe ik bijhoud hoeveel pagina’s ik lees per dag.

Gelezen manuscripten en Brain Dump
Op Goodreads kan ik helaas niet bijhouden welke manuscripten ik voor mijn werk lees, aangezien ik daar natuurlijk over moet zwijgen om niet de privacy van de uitgeverij te schenden. Tot de boeken uitgegeven zijn.
Daarnaast heb ik de Brain Dump pagina waar ik ideeën kan plaatsen of andere gedachtenkronkels. En dat is zo onwijs fijn! Je zal altijd zien dat je net tijdens het hebben van een briljant idee niet je notitieboek bij de hand hebt.

Blogplanner
Ik schrijf op deze pagina’s uit wat ik wil plaatsen op mijn blog. In het weekend plaats ik tegenwoordig bijna nooit meer en heb daarom alleen de doordeweeks dagen uitgetekend. Op een keer na dan deze maand, dan zal ik wel iets in de weekend plaatsen.
Even mijn hand voor de lens, zodat het nog een verrassing blijft welke blogposts ik ga plaatsen deze maand. Ik schuif ook vaak en soms kunnen bepaalde ideeën op het laatste moment niet worden uitgevoerd.

Afspraken en to do
Dan volgt mijn pagina afspraken en mijn to lijsten. Ik heb in totaal zo’n 3 tot 4 pagina’s met to do lijsten van te voren uitgetekend. Mocht ik er meer nodig zijn dan kan ik die altijd nog later maken.
Afspraken heb ik op dit moment nog wel, maar dan digitaal of telefonisch. Het leek me daarom toch wel handig om ook deze maand een afspraak pagina te maken.

Overige pagina’s
De enige pagina’s die nog missen zijn mijn bedrijfspagina’s. Maar dat komt omdat daar dingen in staan die ik nog even niet wil laten zien. Binnenkort zal ik wel een update plaatsen over hoe het mijn nieuwe onderdeel van het bedrijf, coaching & NLP, gaat.
Wat ik precies op die pagina’s beschrijf zijn onder andere welke stappen ik nog wil gaan ondernemen, de structuur van de online trajecten en dingen die ik absoluut niet moet vergeten.

Hoe gebruik jij je bullet journal?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.