De voordelen van onbeantwoorde liefde Booktag

Gepost op 18 mei 2017 door Katja in Boeken / 2 Comments

Onlangs werd ik door Eline van Allthefeels getagd omtrent het nieuwe Becky boek uitgeven door Blossom Books. Ik heb het boek zelf nog niet gelezen, maar ik kijk er naar uit om dat te doen na het invullen van deze tag. Lees je mee?

Deze tag is gebaseerd op personages uit het boek De voordelen van onbeantwoorde liefde en andere dingen gerelateerd aan het boek.

Molly – Een boek waar je jezelf in herkende. 

McKenna uit De afstand tussen jou en mij. Omdat tja, op best veel situaties die in het boek beschreven worden zou ik precies hetzelfde reageren. Ik weet dat het niet altijd even de juiste keuzes zijn die de hoofdpersonage maakt, maar tja ik ben iemand die graag zo nu en dan ook grote risico’s neemt.

Cassie – Een boek over familie die je erg blij maakte. 

Simon VS de rest van de wereld, omdat ja jeetje heb je het boek gelezen? Ik vind de chemie tussen de gezinsleden echt fantastisch om over te lezen.

Olivia – De mooiste cover die je ooit hebt gezien. 

Dit wisselt heel erg per keer nu ik erover denk. Hmmmm, ik denk op dit moment is dat List en Leugens van Leigh Bardugo. Oké, dit begint eerder in een Blossom Book tag te veranderen. Oeps! #sorrynotsorry

Mina – Een boek die je zomaar hebt gekocht zonder te weten waar het over ging. En waarvan je uiteindelijk bent van gaan houden. 

Ha, bijna alle boeken! Ik koop bijna alleen maar boeken zonder dat ik echt weet waar het over gaat. De flaptekt van een boek lees ik bijna nooit. Ik koop boeken meestal op aanraden van iemand of omdat ik het veel in de media heb gezien of vanwege de mooie cover. Maar om een precies antwoord te geven, dan is het denk ik… *staart een half uur naar boekenkast* Divergent van Veronica Roth. Ik had geen idee waar het boek over ging toen ik had kocht (jaren geleden alweer!). Ik ben echt dol op dat boek!

Nadine & Patty – Kan je een paar boeken noemen met LGBT karakters? 

Simon VS de rest van de wereld, Ik geef je de zon, The Hate U Give

Reid – Een fandom waarvan je met trots een shirt van draagt.

Harry Potter natuurlijk!

Lin-Manuel Miranda – Als je een liedje zou moeten kiezen die de soundtrack van je leven zou zijn, welk liedje zou je dan kiezen? 

Poeh, tja ik ben altijd heel slecht in vragen die betrekking hebben op muziek. Maar wat mij nu zo te binnen schiet is Soul Meets Body van Death Cab for Cutie


Evan Schulmeister – Een fictieve karakter bij wie je denkt ‘waarom besta je?’. Het hoeft niet zo zeer een slechte karakter te zijn, maar waarvan de auteur de bedoeling mee had dat het karakter niet leuk was.

Op dit moment lees ik Piper Perish en ik kan gewoonweg echt niet dealen met de zus van Piper.

Will – Een boek waarvan je onder de indruk was. Dit kan zijn omdat het boek goed was of de boodschap die in het boek zat. 

Holding Up the Universe van Jennifer Niven, dit boek heeft echt een hele bijzondere en mooie boodschap.

Fuckwipe – Favoriete scheldwoord in een boek. 

‘Frakking’ uit het boek De Kids of Appetite van David Arnold

Unrequited Crushes – Fictieve karakter waar je een crush op hebt. 

Ethan Chase!!! Uit de boekenserie The Iron Fey geschreven door Julie Kagawa

Pinterest – Heb je ooit DIYs uitgeprobeerd? En was het succesvol? 
Ja! Hier kan je er eentje zien.

Bedankt Eline voor het taggen. Ik tag Ajita, Milou en Jessica om deze tag over te nemen.

Liefs,

Tags: , , , , , ,


2 responses to “De voordelen van onbeantwoorde liefde Booktag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.