December doelen 2022 #1

Gepost op December 12 2022 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Hoe het gaat met mijn December Doelen? Lees snel verder!

Wat voorafging:
Intro December Doelen

Vol goede moed wil ik het nieuwe jaar ingaan met gewoontes die me op weg helpen om nieuwe doelen te halen en mijn dromen te volgen. Aangezien december kwa werk voor mij meestal rustiger is, lijkt het me het juiste moment om in die maand bezig te gaan met het creรซren van gewoontes die ik in het nieuwe jaar meeneem. 

10 boeken of mangaโ€™s lezen
Ik heb 1 luisterboek beluisterd en 1 boek uitgelezen. Opzich niet heel veel aangezien deze update niet van een week is, maar over 11 dagen omdat 1 december op een donderdag viel. Daarnaast heb ik ook nog eens 2 manuscripten gekregen van mijn werk en die tellen helaas niet mee voor mijn reading challenge. Gelukkig kijk ik op het moment niet echt naar series waardoor ik meer tijd heb om te lezen, want als ik voor het eind van deze maand 10 boeken of mangaโ€™s gelezen wil hebben, dan moet ik toch echt meer tijd gaan inruimen. 

Elke week 3 blogs plaatsen
Net op het randje, maar ik heb 3 blogs geplaatst afgelopen week: December TBR, Boeken die ik wil lezen voor het einde van het jaar en This or That (solo travel editie).

Level 1 Koreaans afronden
Afgelopen week had ik het drukker met werk dan verwacht, waardoor ik geen les heb kunnen volgen. Wel ben ik bezig geweest met mijn woordenschat en ik ben enorm blij met hoeveel vooruitgang ik boek op dat gebied.
Deze week verwacht ik twee lessen te kunnen volgen naast dat ik een dag in de week bezig ga met mijn woordenschat. 

Actief bezig met mijn prozabundel
Okรฉ, er zijn eigenlijk twee prozabundels waar ik aan werk. Eentje is die ik in eerste instantie bedoelde en gaat over reizen. De andere bundel is een passieproject waar ik vorig jaar aan begon toen ik in Berlijn woonde. Soms maak ik proza die niet in lijn staat met de bundel over reizen, omdat het een hele andere sfeer heeft een een andere vertelstem, die proza gaat dan in mijn passieproject. Ik weet niet of het komt omdat het weer winter is zoals de laatste keer dat ik er actief mee bezig was of vanwege een andere reden, maar ik ben meer bezig geweest met het passieproject dan de bundel die eigenlijk bedoelde voor dit doel.
Vanaf deze week is het mijn plan om verder te gaan met de bundel over reizen. Er zijn nog genoeg gedichten waar ik aan kan werken of nog moet verwerken omdat ze alleen nog op papier staan en ik moet ze nog opnemen in het digitaal document. 

Hoe gaat het met jouw doelen?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.