Een week tot Berlijn

Gepost op August 22 2019 door Katja in Reizen / 0 Comments

Nog minder dan een week en dan vertrek ik naar het mooie Berlijn!

Eigenlijk is het inmiddels al veel minder dan een week en ik kan niet wachten! De weerberichten voorspellen goed weer. Zelfs beter dan in Nederland. Zonnebrand gaat dus zeker mee in mijn koffer. Mijn outfits heb ik voor het grootste gedeelte al uitgezocht. En mijn laatste plannen voor in de stad ga ik nog even uitzoeken komend weekend.

Planning
In deze blogpost kon je het al lezen. Ik heb mijn eerste internationale samenwerking binnengehaald! Daarom vereiste deze reis aardig wat planning vooraf, maar dat is helemaal prima. Ik heb een paar dagen vast staan en de andere dagen wil ik genieten van de rust, de stad en de planning laat ik een beetje varen. Ik zie het wel. Tuurlijk heb ik genoeg dingen die ik wil zien, maar niets staat vast.
Op dinsdag vertrek ik uit Nederland en ik kom dan begin van de avond aan, ik moet dan al wat regelen voor mijn internationale samenwerking en dan hup door naar mijn Airbnb. Op loopafstand van de Airbnb vond ik een biologische supermarkt en een aantal restaurants, dus dat komt vast helemaal goed. Ik ben van plan om in de avond niet veel meer dan dat te doen. Hoogstens douchen en spullen klaarleggen voor de volgende dag.

Internationale samenwerking
Meer over de samenwerking! Voordat ik wegga op reis begin ik al heel rustig aan mijn vakantie in Nederland. Lekker rustig aan doen en samen met vriendin Claudia er nog even op uit. Wacht, Claudia? Zij komt morgen terug van haar wereldreis en zal er spoedig over bijpraten op deze blog.
Na de aankomst dag heb ik twee dagen die volledig in het teken zullen staan van de samenwerking. Ik begin op woensdag. Op die dag kan ik mijn planning zelf bepalen. Al heb ik nu al besloten om in de ochtend te gaan beginnen, dan hoop ik te kunnen afronden rond de middag.
Het is echt zo tof, iets wat ik al graag 3 jaar geleden had willen doen toen ik voor het eerst in Berlijn was, maar toen helaas de kans niet kreeg omdat het gebouw voor het grootste gedeelte gesloten was. En nu krijg ik dankzij de blog een kans om jullie lezers mee te nemen.

Op donderdag ga ik een lange en redelijk volle dag tegemoet. Technische gezien valt die dag onder mijn tweede internationale samenwerking, aangezien dit via een ander persbureau is geregeld. Alles valt wel in één lijn met de woensdag. Er is een bepaald verhaal die ik wil gaan vertellen op deze blog en daarvoor ga ik grondig te werk. Om het beste resultaat te kunnen behalen klopte ik dus bij een tweede persbureau aan, wel één waar het eerste persbureau veel mee samenwerkt.
Donderdag staat in het teken van een aantal dingen die ik nog nooit op reis heb gedaan, maar dat komt vast helemaal goed. Deze dag is in samenwerking met mij helemaal gepland. Van ‘s ochtends vroeg tot begin van de avond.

Planning uit het raam
Vanaf vrijdag staat alles open. Ik heb wel een lijst met dingen die ik wil gaan doen in de stad. Van bezienswaardigheden tot winkelen en lekker eten. En deze gedeelte van mijn reis zal ik niet helemaal in mijn eentje doen. Tja alleen drinken in een biergarten of op een rooftopbar is natuurlijk ook maar saai, dus ik heb met een kennis uit de stad afgesproken en met een vriend. Ik kan niet wachten om gezellig wat te gaan drinken en verder de stad samen te ontdekken.

Het is vast duidelijk dat ik enorm uitkijk naar deze reis! Sinds ik het had geboekt denk ik er het liefst elk minuut aan. Gelukkig is het over een paar dagen eindelijk het moment om te gaan.

Liefs,

Tags:


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.