Mijn eerste internationale samenwerking!

Gepost op 24 juli 2019 door Katja in persoonlijk, Reizen / 1 Comment

Vol trots kan ik vertellen dat ik mijn eerste internationale samenwerking heb binnengehaald!

Iedere ondernemer en blogger heeft denk ik wel zo’n lijstje. Een lijstje met soorten samenwerkingen en/of bedrijven met wie ze graag ooit samen willen werken. Op de lijst bij mij staat onder andere – hoe kan het ook anders? – Dr. Martens. Ooit hoop ik dat daar een hele leuke samenwerking mee zal komen met de blog. Maar op het lijstje staan bij mij meer dingen. Een paar dingen heb ik zelfs al uit laten komen. Je kan denken aan alle dingen die ik voor mijn blog heb mogen doen omtrent boeken. De auteurs die ik daarvoor heb mogen interviewen of de boeken die ik elke maand mag ontvangen.

Op deze blog schrijf ik niet alleen over boeken, af en toe over films en series en ik schrijf heel veel over dromen. Er is nog één onderwerp waar ik ook veel over schrijf en dat is reizen. Het leek mij leuk om ooit een mooie samenwerking binnen te halen met een persbureau in het buitenland. Dus ik dacht: ach waarom ga ik niet kijken wat ik in Berlijn kan bereiken? Ik blijf een paar dagen langer in Berlijn dan ik eigenlijk in gedachten had, aangezien de prijzen zo laag waren besloot ik om er meteen een week weg van te maken. Mijn treinticket en Airbnb had ik al zelf betaald. En pas daarna kwam ik op het idee om een persbureau te benaderen. Ze vragen of je een pitch wilt doen voor je verhaal en om een mediakit in te leveren. Na een middagje puzzelen met de formulieren kwam ik met een super leuk idee al zeg ik het zelf. Ook een idee die ik nog niet eerder voorbij heb zien komen over Berlijn.

Binnen een paar dagen kreeg ik al antwoord en vertelden ze me dat het geregeld was. Ze geven me zelfs meer dan waar ik om vroeg. Ik krijg een uniek kijkje achter de schermen en mag jullie lieve lezers meenemen op dit bijzondere avontuur doormiddel van deze blog. Ik kan niet beschrijven hoe trots ik me voel en dat een buitenlandse partner ook in dit idee gelooft. Ik kan niet geloven dat een deel van mijn trip uit een samenwerking bestaat. Het gevoel die ik nu ervaar kan ik niet beschrijven hoe goed ik het ook probeer. Ik houd het voor nu nog even een verrassing wat de samenwerking precies inhoudt, maar tijdens mijn trip zullen jullie daar al wel achter komen.

Voor nu wil ik jou als lezer bedanken. Mijn allereerste soloreis heb ik op deze blog vastgelegd en alle trips en reizen die daarna mochten volgen. De afgelopen vijf jaar heb ik de liefste berichten van jullie mogen ontvangen over jullie vragen over soloreizen, dat ik jullie heb mogen inspireren om zelf ook te gaan, maar bovenal gaven jullie me heel veel inspiratie voor de volgende blogs om te schrijven. Daarnaast blijven jullie mijn website bezoeken en laten graag een berichtje achter hier of op social media. En voor dat alles ben ik jullie enorm dankbaar, want zonder dat had ik heel veel mogelijkheden niet gehad. Zonder jullie had ik niet deze samenwerking aan kunnen gaan. Duizend maal dank!

Liefs,

Tags: , , , , , ,


One response to “Mijn eerste internationale samenwerking!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.