Hoofdstuk 23

Posted on December 9 2018 by Katja in persoonlijk, Schrijfsels / 2 Comments

Op donderdag 6 december werd ik 23! En wat een jaar heb ik als 22 jarige beleefd en daar blik ik dan ook even op terug in deze blogpost. Lees je mee? 

Vorig jaar kon ik mijn verjaardag niet vieren, omdat ik toen op het landgoed was en de volgende dag de visitatie van school had. Dit had allemaal te maken met de accreditatie van de school. Eerlijk? Hoe goed ik ook bezig was met school… ik had toen al een voorgevoel dat ik misschien zou gaan stoppen met de opleiding.

Mijn 22ste hoofdstuk uit mijn leven. Welke reisjes zal ik dit jaar gaan maken? Vorig jaar was het mijn jaar van de eerste keer vliegen. Misschien ga ik in mijn 22ste levensjaar voornamelijk roadtrips maken. Wie weet… Ondanks dat ik het niet echt vier, is het in mijn hoofd en dagdromen wel een feestje!

Lees hier mijn schrijfsel: Hoofdstuk 22

Ja, of je wordt Junior-directeur… dat kan ook namelijk. Maar hé, ik maakte wel mijn eerste road trip in mijn eentje naar deze functie, dus telt dat? Nee? Oké, prima. Mijn 22ste levensjaar is niet van de roadtrips. Ondanks dat het voor mij niet super bijzonder is, aangezien ik het al heel vaak heb gedaan, stond mijn 22ste levensjaar wel in het teken van grote beslissingen. Zoals het worden van Junior-directeur van een museum. En niet te vergeten maakte ik de keuze om te stoppen met school. Het was zeker een super intens jaar die ik niet snel zal vergeten.

Lees hier mijn schrijfsel: Klaar met school

Nu ik erover nadenk heb ik zeker wel roadtrips afgelegd. Van mijn reis naar Schotland tot mijn reis in Engeland heb ik behoorlijk wat kilometers gemaakt. Maar daarvan was er ook heel wat met de trein, zoals in Engeland. Ik heb nog nooit zo veel gezien van een land in één reis. Het was dan ook zeker het jaar van het ontdekken van het Verenigd Koninkrijk. En wat heb ik daarvan genoten. Het proeft zelfs naar meer. Afhankelijk van hoe 2019 zal gaan hoop ik naar Wales te gaan en nog wat andere plekken in Engeland. Het liefste ga ik ook terug naar Brighton. 

Maar wat zal ik doen in mijn 23ste levensjaar? Iets meer dan een maand de komende tijd zal ik nog in het museum zijn en daarna zal ik gaan verhuizen naar een nieuwe plek.  Het zal een interessant jaar worden. Van waar ik zal gaan wonen, tot het werk dat ik zal gaan uitvoeren. Alles is nieuw en nog niet alles is duidelijk en om eerlijk te zijn vind ik dat heerlijk! Op naar het volgende avontuur!

O en mijn verjaardag vieren? Dat heb ik dit jaar wel gedaan. Ik was de avond van te voren terug naar het Noorden gegaan. Op 6 december in de ochtend kreeg ik cadeaus op bed, daarna ging ik samen met mijn moeder een kort dagje naar Duitsland en in de avond ging ik uit eten met mijn ouders. Heerlijk rustig en al genietend. 

Liefs,

Tags:


2 responses to “Hoofdstuk 23

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.