Mad Hatter Teaparty

Posted on January 24 2017 by Katja in Boeken, evenement / 4 Comments

Op zondag 22 januari was de Mad Hatter Teaparty georganiseerd door Blossom Books met hulp van De Gouden Zebra in boekhandel Van Piere in Eindhoven. Ik ben dol op deze boekhandel en los van de YA boekevenementen bezoek ik deze boekhandel ook graag. Een groot aanbod en de winkel is zo ingericht dat je elke keer weer op ontdekkingstocht gaat door de winkel. 

Samen met Ajita ging ik naar Eindhoven. Wij begonnen alvast met ons theefeestje voordat het event begon door in de trein een net gehaalde thee mee te nemen, zodat we warm bleven met de kou. We kwamen al op tijd aan bij de boekhandel. Zelfs te vroeg, maar gelukkig konden we binnen wachten totdat het feest begon.

Zodra het tijd was mochten we (inmiddels was er al een grote groep ontstaan) naar de feestkant van de boekhandel en wauw wat was het prachtig versierd! Ik wist niet wat ik zag, de goodiebag stond al klaar.

Myrthe, uitgever Blossom Books, heette ons welkom en vertelde wat we die ochtend konden verwachten van het theefeestje.

Na het praatje mochten we aanvallen op de taart. Zie jij de taart al op de foto? Ik had het eerst niet door, maar die hoed, kopjes, theepot en waar het opstaat is taart. Hoe tof?! Ik ben niet zo’n taartliefhebber, dus nam ik cakepops en wafels. Wauw, wat was het lekker! Mocht je ooit een adres zoeken voor een prachtige en overheerlijke taart, cakepops, of cupcakes, dan zit je bij De Ouwe Taart goed.

Hmmm zo lekker! Nadat iedereen wat gegeten en thee gedronken had was het tijd voor de volgende activiteit: hoedje-op-hoedje-af-quiz. Alle vragen hadden natuurlijk met sprookjes te maken. Om eerlijk te zijn ken ik helaas niet zo heel veel sprookjes of hoe ze precies in elkaar zitten, waardoor ik tijdens de twee rondes er snel uitlag.

Na de quiz dronken we nog wat thee en aten we de laatste restjes van de taart of in mijn geval wafels.

Daarna samen met Ajita op de foto. Het leuke aan deze foto is dat wij totaal verschillend zijn, maar zonder dat we het hadden afgesproken dezelfde keuzes hadden gemaakt met onze outfits. Rode lippenstift en een tullenrok. Hieronder droeg ik mijn blauwe Dr. Martens. Meer weten over deze outfit? Dat kan je hier lezen.

Na een halve photoshoot in de boekhandel gingen we met ons groepje, met wie we aan tafel zaten, een speurtocht doen beneden in de boekhandel. Wij waren het laatste team die de speurtocht gingen doen. Niet gewonnen, maar het was een onwijs gezellige ochtend en ik heb genoten.

Na het event ging ik samen met Ajita boeken bekijken en gingen we nog de stad in.

Ik wil Blossom Books nogmaals bedanken voor het toffe event. De sfeer die er hing had ik voor geen goud willen missen! Oh, en voor ik het vergeet… Ren snel naar de winkel voor het nieuwe boek van Blossom Books: Cinder.

Liefs,

Tags: , , , , ,


4 responses to “Mad Hatter Teaparty

  1. Leuk verslag, ik heb nog getwijfeld of ik zou gaan. Maar ik besloot een dagje even helemaal niks te doen. Ik heb nu wel zin in taart haha

  2. Ah, zo leuk! Ik kon helaas niet maar was er anders ook heel graag bij geweest. Na het lezen van Harteloos wil ik ook echt naar een theepartijtje haha <3

  3. Die taart ziet er echt prachtig uit. Aan taarten heb ik me zelf nooit gewaagd maar ik vond het vroeger wel leuk om cupcakes te versieren. Vooral omdat je voor iedereen iets persoonlijks kan maken. Eentje met naaimateriaal voor mijn moeke, eentje met R2D2 voor de echtgenoot, eentje met een tuxedo om mijn broertje te vragen of hij mijn getuige wilde zijn, … Tof om via jouw foto’s even mee te kunnen genieten. Van Pierre is echt een super gezellige winkel én nadien nog wat rondslenteren in Eindhoven lijkt me ook geen opoffering. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.