Midzomer gedachten

Posted on June 25 2019 by Katja in Schrijfsels / 0 Comments

Wanneer het alweer halverwege het jaar is en ik daarom even terugblik, maar tegelijkertijd ook alvast vooruitkijk.

*Whoesh* er schijnt al een halfjaar van 2019 erop te zitten. Geen idee hoe, maar het is omgevlogen! Van oh zulke mooie pieken en tevens diepe dalen kwamen voorbij. Halverwege januari verliet ik het museum en op dezelfde dag kwam er op deze blog een nieuw logo met nieuwe vormgeving online.

Op sociaal emotioneel vlak heb ik het meeste moeten verwerken. EΓ©n van de redenen waarom er niet altijd zo veel blogs uitkwamen de laatste tijd. Ik kreeg het behoorlijk voor mijn kiezen en heb daarom een aantal moeilijke keuzes moeten maken. Hoe open ik ook altijd ben op mijn blog voor nu heb ik besloten om die keuzes niet te delen. Misschien later en misschien wel helemaal nooit.

Op gezondheid gebied gaat het gelukkig wel goed. Wegens de omstandigheden heb ik niet echt een fantastisch slaapritme op het moment, maar langzaam begint daar verandering in te komen. Gelukkig! Want ik wil graag weer vroeg kunnen slapen en ook vroeg kunnen opstaan.
En ja, ik zet steeds meer stappen naar vegan. Een paar maaltijden per week zijn bij mij al veganistisch. Echter heb ik wel besloten met deze warme zomer in aantocht dat ik niet overga op volledig een veganistische levensstijl. Zodat ik niet weer van die bloedneuzen krijg als vorige zomer.
Oh, en ik heb alle vier mijn verstandkiezen eruit laten trekken. Kon gelukkig bij de tandarts en ik had bij de eerste sessie totaal geen pijn. Helaas bij de tweede keer wel, maar nog steeds mocht ik absoluut niet klagen.

Op bedrijfsgebied belandde ik eerst in een dal. Het was lastig om aan opdrachtgevers te komen en ik wist het gewoon echt even niet meer. Ik heb daarom stappen gezet in het verkennen van mijn eigen bedrijf en wie ik als persoon ben. Ik kwam tot de conclusie dat ik mijn werk in een totaal verkeerde hoek aan het zoeken was. Ik besloot om over te gaan op een andere strategie en dat is op het moment het verschil aan het maken voor mijn bedrijf. Sindsdien zijn de opdrachten binnengekomen en zit ik voor het einde van dit jaar nog niet zonder werk. Elke maand heb ik al minstens een klus op de planning. En ja, ik ben reuze trots. (Mocht je een potentieel opdrachtgever voor mij zijn, dan geen zorgen want ik heb nog ruimte voor meer klussen.)

En wat ben ik van plan de komende zes maanden? Om eerlijk te zijn heb ik kwa bedrijfsmatig mijn eigen verwachtingen overtroffen. Ik dacht dat ik meer uitvoerend werk zou gaan doen, maar ik ben op het moment ook veel bezig met meer een leidinggevende rol. Iets wat ik eigenlijk pas had verwacht om in de tweede helft van dit jaar te gaan doen. Ook heb ik al meetings buiten de deur en word ik ingehuurd als spreker of workshopgever. Een toevoeging aan mijn bedrijf die ik niet had zien aankomen. In ieder geval niet meteen.
De stijgende lijn hoop ik vast te kunnen houden. Deze zomer ben ik van plan om nog één of twee opdrachtgevers toe te voegen aan mijn bedrijf. Op die manier wil ik doorgroeien en langzamerhand steeds meer That Blonde Woman uitbreiden.

Op privΓ©gebied ben ik blij dat mijn leven in rustiger vaarwater is aangekomen en daar wil ik dan ook van genieten. Eind deze zomer ben ik van plan om een kleine stedentrip te maken ergens in Europa. In het najaar lijkt het me leuk om naar Engeland te gaan. Brighton opnieuw bezoeken en ik zat te denken aan Wales. Maar laat ik eerlijk wezen, niets is bij mij zeker tot het is geboekt. Wel is de kans zeer groot dat ik even terugga naar de landen aan de andere kant van de Noordzee, want ik mis ze enorm! Daarnaast ga ik verder met hopelijk punten afstrepen van mijn bucket list 2019.

Wat zijn jouw plannen de komende maanden?

Liefs,

Tags: ,


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.