Mijn Bucket List 2019 Update

Gepost op 5 juli 2019 door Katja in Bucket List / 2 Comments

De tijd gaat snel dit jaar! Meer dan de helft van 2019 ligt al achter me. Daarom vandaag een update van mijn Bucket List. Lees je mee?

Als eerste, wat stond er ook alweer op mijn bucket list voor dit jaar?

1. Mijn bedrijf That Blonde Woman laten uitgroeien tot een succesvol onderneming
2. Een artikel schrijven voor gedrukte of online media
3. Mijn eigen e-book schrijven en publiceren
4. Drie buitenlandse reizen maken
5. Een vierde tatoeage laten zetten

Mijn bedrijf laten groeien zal een blijvend proces zijn die hopelijk steeds groter wordt, maar ik ben al zeker op de goede weg. En ben super trots op de manier hoe mijn bedrijf aan het groeien is. Ik had nooit verwacht dat ik een leidinggevende rol al in mijn eerste jaar als fulltime ondernemer zou hebben of dat ik al mocht spreken/workshops geven.
Komend halfjaar hoop ik de kans te krijgen om een artikel voor een media te mogen schrijven. Ik heb al een aantal leuke ideeën en hoop ze later deze zomer te kunnen pitchen.

Ik heb mijn e-book schrijven heel even aan de kant gezet voor de rest van mijn bedrijf. Ik kreeg het een stuk drukker en verkoos het werk die meteen geld verdient boven het andere, maar komkommertijd gaat elk moment beginnen aka de zomer, dus dan denk ik weer tijd te hebben om verder te gaan. Met name omdat ik sowieso van één opdrachtgever al weet dat die gene een zomerstop heeft. Helemaal prima, want dat geeft mij de ruimte om verder te kunnen gaan met mijn eigen projecten. Daarnaast weet ik al dat ik tot en met eind dit jaar opdrachten heb.

Met de drie buitenlandse reizen maken was ik even bang dat dat in het water zou gaan vallen. In maart ging ik naar Frankrijk (zie bovenstaande foto), maar voor de rest had ik toen nog geen plannen. Inmiddels weet ik dat ik eind deze zomer weer naar Berlijn ga! Ik had al een lange tijd zin om naar de grote Duitse stad te gaan. Drie jaar geleden ging ik voor het eerst en was ik meteen dol op de metropool. De afgelopen dagen heb ik verschillende plannen gemaakt en afgesproken met een paar kennissen. Ik kan niet wachten om naar Berlijn te gaan. Het liefst ga ik morgen al! Eerst nog even aan de slag voor mijn bedrijf en mijn projecten, dan zal ik op de trein stappen.
Maar goed, dan tellen we er alsnog twee buitenlandse reizen. Later dit jaar ben ik van plan om nog naar Engeland te gaan. Ik hoop Wales te bezoeken, daarna langs Brighton te gaan en mijn reis te eindigen in Londen. Dit staat nog totaal niet vast, dus het blijft afwachten.

Geen idee of het laten zetten van een vierde tatoeage het gaat worden dit jaar. Op het moment probeer ik ook te investeren in mijn bedrijf en voor de rest gaat mijn geld bij voorkeur uit naar reizen.

Heb jij nog leuke plannen voor de rest van dit jaar?

Liefs,

Tags: , , ,


2 responses to “Mijn Bucket List 2019 Update

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.