Mijn favoriete reisfoto’s van 2017

Gepost op 30 december 2017 door Katja in Reizen / 4 Comments

Ondanks dat ik in 2017 niet zoveel heb kunnen reizen als ik graag had gewild, heb ik toch een paar fantastische trips gemaakt. Tijdens deze trips heb ik foto’s genomen die me elke keer weer terugnemen naar mijn herinneren. Kijk je mee?

Praag, Tsjechië

Het eerste wat ik zag toen ik uit de tram stapte was dit. Er is geen filter nodig voor deze foto. De lucht wat namelijk echt zo prachtig mooi blauw. Ik vind dit ook een mooie foto vanwege de stand van zon. Het zorgt ervoor dat dat alles er mooier uitziet.

Ik ben dol op zijstraten, dat is naar mijn idee één van de beste manieren om een stad te ontdekken en Praag stelde ons niet teleur. Al die prachtige kleurrijke straten! We hebben uren door de stad rondgelopen zonder echt ergens heen te gaan en dat was heerlijk.

Deze foto somt onze reis eigenlijk wel op en daarom vind ik ‘m zo ontzettend leuk!

Ierland

Dublin, wat een stad! Het is geen mooie stad zoals Parijs of een hippe stad zoals Londen, maar sfeer heeft deze stad wel. En al die mooie bruggen over het water!

Dit is geen mooie foto zoals bovenstaande beelden, maar het doet me denken aan de vele uren die ik heb gespendeerd in verschillende koffiezaken tijdens mijn trip in Ierland. Ik schreef in mijn dagboek en dat leverde me nog meer mooi herinneringen op.

Aaaaaahhhh, het lijkt rechtstreeks uit een reisgids genomen te zijn, maar nee ik heb deze foto zelf gemaakt toen ik Trinity College bezocht. Mijn hart klopte wat sneller bij het zien van al deze mooie boeken!

Geen filter nodig, het water en de lucht waren echt zo blauw. Tijdens mijn dagtrip naar onder ander de Cliffs of Moher, waar deze foto is genomen, was de Atlantische Oceaan bijna zo goed als glad. Nauwelijks een rimpeling van de golven. Dit gebeurt slechts één keer in de 6 jaar. Echt tof om dit te mogen zien!

Dit is mijn favoriete reisfoto van het hele jaar. Elke keer wanneer ik deze foto zie denk ik terug aan mijn tijd in Ierland en het liefst boek ik meteen een vlucht terug. Ik heb het al vaker genoemd, in Ierland heb ik een deel van mijn hart achtergelaten. Dat niet alleen, het gaf mij mijn mooiste cadeau die ik ooit heb mogen ontvangen.

Wat is jouw favoriete reisfoto van je eigen reis? Beschrijf ‘m in de reactie hieronder, stuur mij een Twitterberichtje met je foto of tag mij in de reacties onder je Instagrampost. Ik ben benieuwd!

Liefs,


Tags:


4 responses to “Mijn favoriete reisfoto’s van 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.