Mijn favoriete tv-series op het moment ’20 #1

Gepost op 31 maart 2020 door Katja in tv-serie / 3 Comments

Deze dagen is het heerlijk om even niet te veel na te denken en er een serie bij te pakken. Dit zijn mijn favorieten op het moment.

Outlander, seizoen 5
Eindelijk weer een seizoen van Outlander! Deze serie heb ik ooit jaren geleden aangeraden gekregen van een lezer en wat ben ik daar nog steeds blij mee!
Het is bijzonder om met een serie door verschillende landen en tijden te reizen. In dit seizoen zijn ze in Amerika. Heel anders dan het mooie Schotland. Ergens mis ik het wel, maar tegelijkertijd vind ik het juist erg leuk om de groei te mogen zien.

Suits, seizoen 7
De serie met de beste bromance ooit! Dit is een serie die ik het liefst bingewatch, Afgelopen weekend kwam de tweede helft van seizoen 7 online op Netflix. Ik kan dan ook niet wachten om verder te kijken.
Suits kan ik iedereen aanraden die een serie wil waar het script goed is uitgewerkt, leuke personages en houdt van humor.

Riverdale, seizoen 4
Oké, om eerlijk te zijn begrijp ik niet meer waarom ik deze serie nog kijk. Heeft iemand anders dat ook? Ik kijk het één keer in de zo veel tijd wanneer ik niets anders op dat moment heb om te kijken. Het script is echt te belachelijk voor woorden aan het worden. De enige reden is waarom ik nog kijk is vanwege het goede acteerwerk van de acteur die Betty speelt. Ik vind het namelijk super knap dat ze alsnog zo goed weet te acteren terwijl het script aan alle kanten rammelt.

Lees hier mijn reactie op Katy Keene.

Katy Keene, seizoen 1
De reden waarom ik begon met kijken van deze serie is omdat het zich in dezelfde wereld afspeelt als Riverdale en Sabrina. Daarnaast geniet ik er ook erg van om Lucy Hale eindelijk weer een grote rol te zien spelen. Ik heb al eventjes niet meer gekeken, dus er liggen aardig wat afleveringen op me te wachten. De serie is wel vermakelijk en zit tot op het moment stukken beter in elkaar dan het huidige seizoen van Riverdale.

The Big Bang Theory, seizoen 9 (rewatch)
Ondanks dat ik de serie al helemaal heb gezien, vind ik het tijdens mijn lunchpauzes fijn om een korte serie te kijken. Die zijn er tegenwoordig niet heel veel meer. Dus besloot ik om deze serie opnieuw te gaan kijken.
Ik vind het een heerlijke serie. Nerds, humor en filosofische grappen. Wat wil je nog meer?

Motherland: Fort Salem, seizoen 1
Binnenkort zal ik mijn reactie schrijven in een blogpost, maar voor nu wil ik zeggen dat de serie me niet teleurstelt. Actie, girlpower en heksen. Wat een serie! Het verdient veel meer aandacht dan dat het op het moment heeft.

Welke serie(s) kijk jij op het moment graag?

Liefs,

Tags: , , , , , , , ,


3 responses to “Mijn favoriete tv-series op het moment ’20 #1

  1. Ik keek met Rosanna nog seizoen 4 van Riverdale, maar momenteel hebben we dat stop gezet omdat het echt nergens meer over gaat. Ik hoop vanaf vandaag naar Community te kijken (zes seizoenen online, ik kan wel even vooruit haha) en ik hoop ook verder te gaan in The 100 en Vikings 🙂

  2. Hm ik zie Suits nu wel heel vaak voorbij komen, ga het toch maar een kans geven dan. Ik kijk op het moment het laatste seizoen van Better Call Saul en verder Alta Mar, La Casa de Papel is daarna aan de beurt en the Dateables op NPO (oude seizoenen kan je daar ook van terugkijken trouwens). Oh en van After Life komt binnenkort het tweede seizoen van uit, die ga ik echt meteen kijken, het eerste seizoen was zo mooi! Bij Outlander zit ik netjes te wachten op Netflix, maar eigenlijk is dat echt een van mijn ultieme favorieten.

    • Katja

      Suits is echt een aanrader. Hopelijk geniet je net zo van de serie als ik. 🙂
      Outlanders, ik begrijp helemaal waarom het ook een van jouw favorieten is. Hopelijk komt het snel naar Netflix!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.