Mijn lichtpuntjes #4

Gepost op May 5 2018 door Katja in persoonlijk / 1 Comment

Het is duidelijk te merken dat ik weer een sociaalleven heb nu mijn stage is afgelopen. In de maand april ondernam ik super veel leuke dingen met mijn vriendinnen en dat kan je allemaal lezen in #4 van Mijn lichtpuntjes. 

♥ Weerzien Ajita

De eerste vriendin die ik na lange tijd weer zag was Ajita! We spraken af in Zwolle. Als het even kan proberen we elke keer in een andere stad af te spreken en om die dan samen te ontdekken. We aten een bagel bij de Bagel & Beans, liepen een paar winkels in en dronken een biertje op het terras van een vage bar. Het was super gezellig en kijk nu alweer uit naar de volgende keer dat ik haar zie.

♥ Feestje in het Noorden!

Na Ajita gezien te hebben ging ik meteen naar huis om te eten en om een half uur later na thuiskomst opgehaald te woorden door een vriendin uit het Noorden om naar een ander vriendin te gaan die een paar dorpen verderop woont, want het was haar verjaardag! Fantastisch om mijn meiden die ik nog ken van mijn middelbare schooltijd weer te zien.

♥ Een weekend weg met Jessica

In het weekend van YALFest ging ik een weekend met Jessica weg. Zodat we 1 niet meer lang hoefden te reizen voor en na het festival en 2 om lekker te genieten van een rustig weekend. We kregen de kans om hierdoor voor ons een nieuw deel van Nederland te ontdekken. Daarnaast was het gewoon ook een gezellig weekend om bij te kletsen, want Jessica had ik inmiddels al bijna een jaar niet meer gezien.

♥ Heerlijk eten! 

Tijdens het weekend weg met Jessica hebben we heerlijk gegeten bij verschillende restaurants. Het was zo lekker, dat het gewoon een aparte punt op deze lijst moest zijn.

♥ YALFest

Na zo veel leuke dingen gedaan te hebben met Jessica zouden we bijna vergeten dat we eigenlijk voor YALFest waren gekomen. En wat was het gezellig om mijn boekenvriendinnen weer te zien! Meer lezen over het festival? Klik dan hier.

♥ Ontmoeting Laura Steven

Aaaaaaaah tijdens YALFest was de ontmoeting met Laura Steven wel het tofst!

♥ Dansen met Eline

Tijdens het avondprogramma van YALFest op de Cocktailparty zag ik Eline weer. Haar had ik ook lange tijd niet gezien en het was fijn om eventjes te kletsen, maar vooral om samen te dansen.

♥ Workshop literair en filosofisch schrijven

Ik was nog maar net terug van mijn weekend weg met Jessica of ik kreeg een mailtje van mijn docenten of ik workshophouder wilde zijn. Euhm, ja natuurlijk! Meer weten? Klik dan hier.

♥ Last minute naar een concert

Tijdens met weekend weg met Jessica kreeg ik van Lisanne een berichtje met of het me leuk leek om naar het concert van Niall Horan te gaan. Ik vind zijn muziek top, dus ja! Zo ging ik een paar dagen later spontaan naar een concert. En wat was het tof! Echt een perfecte avond.

♥ Last minute naar een Formule 1 café

Na het concert sliep ik blij Lisanne, aangezien ik niet meer thuis kon komen na het concert. Maar dat zou betekenen dat ik de Formule 1 race in Baku zou missen. Nope, dat liet ik me niet gebeuren! Ik speurde het internet af opzoek naar een café die de race zou uitzenden en die het liefst op mijn treinroute zou liggen en of dat ik dat café vond. Het is best bijzonder om een race mee te maken in een sportcafé. Al die emoties en samen kletsen over F1.

Liefs,

Tags:


One response to “Mijn lichtpuntjes #4

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.