Mijn lichtpuntjes #5

Gepost op 4 juni 2018 door Katja in persoonlijk / 0 Comments

Mei was de maand dat ik naar Schotland ging, werd aangenomen als Junior-directeur en zag ik verschillende vrienden. Neem een kijkje bij mijn lichtpuntjes van de maand mei! 

♥ Schotland
Begin mei vloog ik naar het prachtige Schotland, een land die o zo lang op mijn Bucket List stond. Ik had daar een waanzinnige tijd en heb daar ontzettend veel geleerd over de geschiedenis van het land. De landen aan de andere kant van de oceaan hebben met altijd al heel erg aangesproken. En ik kan nu al niet wachten om weer terug te gaan. En wie weet… Misschien ga ik al sneller terug dan ikzelf had verwacht.

♥ Tour Highlands
Al mijn dagen die ik spendeerde in Schotland waren fantastisch, maar deze dag had toch wel iets bijzonders. De tour door de Highlands was erg bijzonder, nog meer geleerd over Schotland, eindelijk naar Loch Ness en was verwonderd door de schitterende natuur.

♥ Dineren met Jazmyn
Tijdens de Tour door de Highlands zat ik naast Jazmyn in de bus. We hadden meteen een klik en hadden ook genoeg gesprekstof. We spraken af om de volgende avond samen te gaan eten in een restaurant aan de Royal Mile. Zo gezegd zo gedaan. Het was mijn laatste avond in Edinburgh en wat hebben we genoten!

♥ Vliegtuiggesprek Aline
Mijn vlucht van Edinburgh terug naar Amsterdam was vertraagd. Zo kwam ik in gesprek met Aline, een Nederlandse meid. En of het nou toeval was of niet… We bleken zelfs naast elkaar te zitten in het vliegtuig! Het was heerlijk om met een vrouwelijke soloreizigster te kletsen die net als ik ook een grote liefde heeft voor de landen aan de andere kant van de zee.

♥ Sollicitatie gesprek Villa Mondriaan Junior-directeur Communicatie
Binnen 24 uur na terugkomst in Nederland had ik mijn sollicitatiegesprek met Villa Mondriaan. En wat bleek? Ik werd aangenomen! Nog even en dan begin ik aan een nieuw avontuur. Meer weten? Klik hier.

♥ Verjaardag vriendin Noorden
Hoppa, nog een vriendin uit het Noorden was jarig! De vriendin die in april jarig was, was nu degene die mij ophaalde om samen naar het feest te gaan. Het was een gezellige avond en heerlijk om bij te praten zo ver we dat nog niet hadden gedaan sinds de laatste keer dat we elkaar gezien hadden.

♥ Voorvertoning Love, Simon
In Schotland kwam ik er achter dat er voorvertoningen van de film Love, Simon zouden plaatsvinden voor later in de maand. Ik stond hiervoor vroeg op om op tijd in Utrecht te wezen. Het was echt gezellig om met maar een paar mensen de film te zien. Ik zat tussen Rosa en Nanouk in en wat was het leuk om ook deze meiden weer te zien! Oh, en de film Love, Simon? Die was werkelijk geweldig! Ik kan niet wachten om de film nog heel vaak te gaan zien!

♥ Bijkletsen met Manon en Louise
Bij de voorvertoning zag ik pas later dat Manon en haar zusje Louise ook aanwezig waren. Samen met Manon ging ik lunchen in de stad en rond koffie/thee tijd voegde Louise zich weer bij ons. Na bijgekletst te hebben, gingen we met z’n drieën elk achter een laptop aan het werk. Ik typte een aantal blogposten, Louise ging aan de slag voor school en Manon moest dingen regelen voor haar eigen bedrijf.

♥ Bijkletsen met receptioniste van het landgoed
Wow, wat was het een maand van bijkletsen! Woeps! Toen Ingrid en ik afspraken was het ander halve maand sinds ik voor het laatst op het landgoed was. Ingrid is één van de receptionisten daar en wat heb ik vaak mijn huiswerk zitten maken backoffice wanneer zij aan het werk was. Dit was de eerste keer dat we elkaar buiten het landgoed om spraken en wat was het heerlijk om even niet onderbroken te worden door gasten, mails of telefoontjes.

Wat waren jouw lichtpuntjes van de maand mei? 

Liefs,

Tags:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.