Mijn volgende reis gaat naar…

Posted on October 30 2016 by Katja in Reizen / 3 Comments

dsc00757

… ik heb een paar foto’s geplaatst op Instagram met kleine hints. Maar vergeet niet… Ik ben er nog nooit eerder geweest. Weet jij het al?

Ik ga naar Liverpool! Als je al een tijdje rondkijkt op deze blog dan weet je dat ik verliefd ben op Engeland en dat ik het land ontzettend erg mis. Iets meer dan een jaar geleden was ik er het voor het laatst en ik kan niet wachten om terug te gaan. Daarnaast kan ik ook voor mij een nieuw stukje Engeland ontdekken. O, en voor mij een oud stukje aangezien ik ook naar Londen ga.

Goed, laat ik maar bij het begin beginnen. Waarom ga ik naar Engeland? (Naast dat ik Engeland mis) Twee redenen en één van die redenen is een persoon. (Voor wie dit nu al gillend zit te lezen… Nee, het gaat niet om een jongen) Als eerste ga ik naar Londen waar ik Melisa ga bezoeken. Zij woont in London en studeert daar voor haar master. Voor de tweede reden reis ik af naar Liverpool om daar een nieuw (voor mij dan) stukje Engeland te verkennen. Fijn, met een vriendin en alleen Engeland verder verkennen en ik kan niet wachten.

Hoe ik naar Engeland ga? Op mijn bucketlist voor dit jaar staat dat ik met het vliegtuig wil gaan reizen, maar ook deze keer ga ik niet met het vliegtuig. Ik wilde met het vliegtuig gaan, ook omdat dan mijn eerste vlucht niet zo ver zou zijn. Maar ik wist van te voren al dat ik zowel Liverpool als London wilde gaan bezoeken. Daarnaast kwam er bovenop de vluchten behoorlijk hoge boekingskosten, waardoor reizen met de trein (wat ik nu ga doen) een stuk goedkoper is.

Eerste stop is in London waar ik Melisa ga bezoeken en een halve dag heb om bij te kletsen met vriendinnetje en door Londen te wandelen. Ik kan mij het al bijna voortellen hoe ik loop over Oxford street, in Hyde Park en eet in de pub met een bier erbij. Ik kan niet wachten! Na een nacht slapen bij Melisa ga ik door met de trein naar Liverpool waar ik begin van de middag aankom en meteen door kan naar het appartement waar ik overnacht voor de daarop volgende dagen. Op de terugweg ga ik weer langs bij Melisa en spendeer mijn laatste nachtje Engeland in London.

Over iets meer dan twee weken (vanaf wanneer deze post online gaat) reis ik af naar Engeland en ik heb er zo ontzettend veel zin in! Ein-de-lijk terug naar dit prachtige land!

Had jij verwacht dat ik naar Liverpool ging?

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


3 responses to “Mijn volgende reis gaat naar…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.