Blossom Books Book-tag

Gepost op 25 oktober 2016 door Katja in Boeken / 3 Comments

booktagbb

Tijdens de najaarsaanbieding van Blossom Books won ik de Book-tag met Jessica Brody auteur van Elke dag maandag. De dames van Blossom Books hebben een eigen tag gemaakt en de vragen gebaseerd op uitgegeven (of nog te verwachtte) boeken en deze keer vul ik de tag in! Lees je mee?

1. Hoe avontuurlijk ben jij? Zou je een andere wereld durven te verkennen? (De 100, Kass Morgan)

Tot een bepaald punt ben ik avontuurlijk. Zoals dat ik alleen op reis ga en dat ik dat heerlijk vind. Nieuwe plekken ontdekken, afgaan van de meest bewandelde paden en in een nieuw cultuur duiken, dat vind ik allemaal prima. Maar als het gaat om de wereld die voorkomt in het boek De 100, dan denk ik dat ik even pas.

2. Als je een fictief karakter kon vermoorden, welke zou dat zijn? (List en Leugens, Leigh Bardugo)

Oooh! Zorgen die fictieve karakters er niet voor dat het verhaal juist zo leuk is?

3. Wie is je OTP (one true pairing)? (Ik geef je de zon, Jandy Nelson)

Kate en Vincent uit Die for me geschreven door Amy Plum. Best couple ever!

4. Wie wil je in je schrijvers squad hebben? (Kids of appetite, David Arnold)

Morgan Matson, Veronica Roth, Laure Eve, Miriam Bruijstens en nog zoveel meer auteurs! Maar dit is denk ik toch wel mijn top 4. Deze dames zijn allemaal heel anders, maar ik denk dat dit wel een goed groepje is die dol is om samen bijzondere avonturen te creëren.

5. Wat is je favoriete sprookje? (The Lunar Chronicles – Marissa Meyer)

Eerder kon ik geen genoeg krijgen van Assepoester, Belle en het Beest en Sneeuwwitje. Mijn grote favoriet? Ik denk toch wel Assepoester. Ze gaat haar droom achterna, al is het maar voor even. Maar ze doet wel wat haar hart haar ingeeft.

Hierbij tag ik Eline, Ajita en Thyrze om deze tag over te nemen.

Liefs,

thatblondewomanhandtekening

Tags:


3 responses to “Blossom Books Book-tag

  1. […] Omg! I just found out that one of my favourite Dutch publishers (Blossom Books) created their own book tag, so I HAVE to do this one, even though I just posted one.  The questions are in Dutch, but don’t be alarmed, I put the English translations underneath each question and my answers will be in English to. Sometimes it has definite advantages living in a country that has such a handle on their second language. I found this book tag on That Blonde Woman‘s blog. […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.